Loox5 Aluskinne til LED-bånd

Loox5 Aluskinne til LED-bånd

61 varer

Ønsker du at skjule dit LED-bånd, samt beskytte det mod berøring og snavs, så kan du tilkøbe en af vores smarte aluminiums profilskinner.

Aluminiums profilskinnen monteres på møblet, hvori LED-båndes ligges ned i profil. Profilen beskytter LED-bånde mod berøring og snavs, samtidig med at den giver lyset et mere ensartet og homogen udtryk. Profilen er også med til at give et mere fuldendt og integreret udseende til dit møbel, fordi den skjuler LED-båndet for det blotte øje.
Profilskinnerne fås i forskellige farver og med forskellige farvet plastikfront, så du kan skabe lige den belysning du ønsker. Hos Beslagsmanden finder du både profiler til ifræsning, påskruning eller til montering på glashylder, i soklen eller som bøjlestang. Vi har en aluminiumsskinne til alle behov.

Viser 1 - 24 ud af 61 Varer

Hvad er fordelen ved en aluskinne?

Fordelen ved at købe en aluskinne til dit LED-bånd, er at LED-båndet bliver skjult, samt beskytte mod berøring og snavs.

Hvorfor skal jeg købe en aluskinne?

Vi vil anbefale dig at købe en aluskinne til dit LED-bånd, hvis du ønsker at belysning skal blive en mere integreret del af dit møbel. En profil skinne kan fræses ind i møblet, hvilket giver et mere elegant udtryk til dit møbel, end et LED-bånd som blot er klistret på.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber en profilskinne?

Du skal være opmærksom på at bredden på LED-båndet passer til skinnen, samt hvordan du ønsker skinne skal monteres. Båndbredde er vigtig, så der er plads til LED-båndet nede i profilen.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til profilskinner?

Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig med at finde den helt rette aluminiumsskinne. Ring til os, så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette lysstem.