Dørlukker

Dørlukker

27 varer

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af dørlukkere, også kendt som dørpumper. En dørlukker er et smart og funktionel tilbehør til dine døre, som benyttes til at lukke dine døre automatisk og blødt. Med en dørlukker kan du sikre dig at dine døre altid bliver lukket.

Dørpumper kan bruges både i private hjem, på skoler og intuitioner, samt fabrikker og virksomheder hvor man ønsker at døren lukker automatisk. En dørlukker/dørpumpe er optimal at benytte til steder hvor der er mange mennesker som går ud og ind ad døren hele tiden. Med en dørpumpe/dørlukker sikre du dig at døren altid bliver lukket, og personerne som benytter døren skal ikke tænke på at lukke døren efter sig.

Viser 1 - 24 ud af 27 Varer

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af dørlukker med forskellige funktioner. Vi sælger alt fra almindelige dørlukker med arm, til dørlukker til skjult montage i døren og dørlukker til skydedøre. Du kan også finde en automatisk dørpumpe som åbner ved blot en lidt berøring.

De fleste dørlukker kan fås med standart arm eller med holde arm. Begge arm-typer søger for at lukke døren automatisk og blødt, men med en holde arm kan døren også sættes i hak og holdes åben. Dette er praktisk hvis man ønsker at holde døren åbne i længere tid når man f.eks. skal lufte ud, eller når man løfter på tunge ting og ikke har nogle frie hænder.

Alle dørpumper/dørlukkere er testet og godkendt i henhold til Europæisk standard EN 1154:1996 + A1:2002. Du kan også købe dørpumper som er egnet til branddøre.

Hvorfor skal jeg montere en dørpumpe på min dør?

Du skal montere en dørlukker/dørpumpe på din dør for at sikre at din dør altid bliver lukket. Hos Beslagsmanden finder du stort udvalg af dørlukker med et hav af mange forskellige funktioner.

Hvor kan jeg bruge en dørpumpe?

Dørpumper kan bruges i alle rum, hvor du ønsker at døren skal lukke automatisk. En dørlukker/dørpumpe er perfekt til steder hvor der færdes mange mennesker.

Hvilken dørlukker skal jeg vælge?

Når du vælger en dørlukker, skal du være opmærksom på hvor den skal bruges, hvilke behov du har til en dørlukker, samt døren størrelse og vægt. Under hver produkt kan du læse yderligere om den enkelte dørlukker.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rigtige dørlukker?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige dørpumpe. Ring til os, og så hjælper vi dig gerne.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg