Pocket doors

Pocket doors

16 varer

Skydedørsbeslag til pocket doors. Pocket doors er et skydedørsbeslag hvor lågerne er gemt væk i åben tilstand. Skydedørene/lågerne åbnes helt og kører ind langs skabssiden, hvor de gemmes væk i det lille hulrum. Pocket doors er oplagte at bruge i køkkener eller til f.eks. et tv-møbel hvor man ønsker at kunne gemme fjernsynet væk. Pocket doors er en flot og stilren løsning, og det egner sig godt til små rum fordi man hurtig kan gemme rod eller andet væk bag nogle skydedøre/låger, men i åben tilstand er lågerne gemt væk og ikke i vejen.

Viser 1 - 16 ud af 16 Varer

Hvad der fordelen ved pocket doors?

Fordelene ved pocket doors er at skydedørene/lågerne er gemt væk i hulrummet langs skabssiden i åben tilstand, og er derfor ikke i vejen.

Hvad skal man tage højde for når man køber et pocket door skydedørsbeslag?

Når du køber et pocket door skydedørsbeslag skal du tage højde for at der skal laves et lille hulrum langs skabssiden hvori skabslågen og beslaget skal kunne gennem væk.

Skal jeg bruge skinner til pocket doors?

Modsat alle de andre skydedørsbeslag fra Beslagsmanden, så skal du ikke benytte skinner til pocket doors. Pocket doors består af et stort beslag som monteres i hulrummet på siden af skabet.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til pocket doors?

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til pocket doors, så vil vores medarbejder gør deres bedste for at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg