Vægskinner

Vægskinner

87 varer

Design og sammensæt din helt egen reol med vores smarte byg-selv-reolsystem. Vælg mellem et hav af vægskinner, søjler, hyldeknægte, hylder, varekroge, bøjlestænger, ophængsarme og meget mere i enten hvid, aluminiumsfarvet eller sort. Komponenterne kan sammensættes på kryds og tværs som du ønsker, så du kan designe lige det reolsystem du ønsker.

Dette smarte byg-selv-reolsystem er perfekt til opbygning af en unik og speciallavet reol i entreen eller garderoben, eller som reol/display i en mindre tøjbutik eller virksomhed.

Viser 1 - 24 ud af 87 Varer

Vores smarte byg-selv-reolsystem er bygget op således at der er 3 vægskinner/søjler at vælge imellem. Du kan vælge mellem vores vægskinne, vores firkantet 30 x 30 mm søjle eller vores rektangulære 60 x 30 mm søjle. Alle vægskinner/søjler fås i enten hvid, aluminiumsfarvet eller sort, og med huller i 1 eller 2 rækker.

Alle vægskinner og søjler kommer med samme hulrække, hvilket vil sige at alle hyldeknægt og dertilhørende tilbehør passer i alle vægskinner og søjler. Tilbehøret er let at montere og skal blot hægtes fast i hullerne på vægskinnerne og søjlerne. Det eneste du skal være opmærksom på, er hvorvidt tilbehøret passer til vægskinner/søjler med huller i 1 eller 2 rækker.

Du finder et stort og bredt udvalg af hyldeknægte, hylder, kurve og andet tilbehør som f.eks. bøjlestænger, varekroge, ophængsarme m.m. som passer i til alle vægskinner og søjler. Ønsker du at bygge en fritstående reol ude i rummet, finder du også et bredt udvalg af ben, loftbeslag og andet montagetilbehør til dette. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken reol du kan bygge med dette smarte byg-selv-reolsystem.

 

Hvordan monteres vægskinnerne og søjlerne?

Vægskinnerne monteres direkte på væggen med skruer i de forborede huller. Søjlerne (som enlig er beregnet til at lave en fritstående reol ude i rummet) monteres med en af vores montagebeslag, loftskrue, stillefødder, ben eller andre beslag. Søjlerne kan også monteres til væggen med vores beslag ”vægholder til søjler”.

Hvad skal jeg bruge for at lave en fritstående reol ude i rummet?

Hvis du ønsker at lave en fritstående reol ude i rummet, som evt. kan flyttes rundt med, så skal du købe en af vores søjler. Søjlerne fås i 30 x 30 mm eller 60 x 30 mm, og der findes et hav af tilbehør som f.eks. ben, travers, loftbeslag og andre montagebeslag til at lave en fritstående reol uden i rummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal designe/købe et reolsystem?

Det eneste du skal være opmærksom på, er at vi har nogle få udvalgt produkter som kun passer til vægskinner/søjler med huller i 2 rækker. Her er det vigtig at din vægskinne/søjle også er med huller i 2 rækker. Ellers passer alle hyldeknægte og dertilhørende tilbehør i alle vægskinner og søjler uanset farve.

Kan jeg købe dette reolsystem som privatperson?

Alle produkter som du ser her på siden kan købes af privatpersoner. Hos Beslagsmanden finder du produkter, der før kun har været tilgængelige for de store erhvervsdrivende. Derfor finder du ikke bare beslag i den bedste kvalitet, men også unikke og nye produkter der ikke før har været tilgængelig for den private forbruger.

Filtrer efter:

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg