Til døre

Til døre

12 varer

Skydedørsbeslag til døre. En skydedør er en funktionel løsning som frigiver en masse plads og kvadratmeter i hjemmet, så du kan udnytte pladsen i rummet fuldt ud.
Skydedøre er perfekte til små rum hvor pladsen er træng, og hver kvadratmeter tæller. En skydedør åbner langs væggen, og optager ikke særlig meget plads i rummet når døren åbnes og lukkes. Hos Beslagsmanden finder du både synlige og usynlige skydedørsbeslag. Lav din helt egen og unikke skydedør med et skydedørsbeslag fra Beslagsmanden

Viser 1 - 12 ud af 12 Varer

Hvorfor skal jeg vælge en skydedør?

Skydedøre er perfekte til små lejligheder eller rum hvor pladsen er trang. En dør kan godt optage meget plade i rummet, og det kan være svært at beslutte hvorvidt døren skal åbne indad eller udad i forhold til plads. Med en skydedør frigør du en masse plads i hjemmet, da døren åbner langs væggen og ikke ud i rummet. En skydedør kan også gennem væk i væggen.

Hvor høj en bæreevne har jeres skydedørsbeslag?

Hos Beslagsmanden finder du skydedørsbeslag med bæreevne fra 50 kg helt op til 750 kg. Så ønsker du at lave en skydedør ud af massive planker eller andet, så har vi også et beslag til dette.

Sælger I også beslag til skydedøre med flere døre?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af skydedørsbeslag til døre. Vi har både beslag til enkle døre, samt beslag til store døråbninger med op til 4 døre.

Hvilke løsninger har I, hvis jeg ikke ønsker man kan se løbeskinnen til døre?

Hvis du ikke ønsker en synlig skinne til din skydedøre, så kan du vælge at gemme den væk bag en plade af samme materiale som din dør. Du kan vælge at købe en af vores paneler som skjuler beslaget og giver døren en mere fuldendt look. Du kan også vælge vores super smarte skydedørsbeslag Häfele Slido Design 80M uden synlig skinne.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg