Møbellåse

126 varer

Skal du udskifte en eksisterende møbellås, kan du med fordel lede efter dele til din møbellås hos Beslagsmanden.dk. Vi tilbyder flere forskellige typer låse, der på forskellig vis kombinerer design, pris og sikkerhed. Vi har cylinderrosetlåseblik, låsekabinetter, nøglerpladecylindere og stiftcylindere. Du kan også vælge et komplet låsesystem...

Skal du udskifte en eksisterende møbellås, kan du med fordel lede efter dele til din møbellås hos Beslagsmanden.dk. Vi tilbyder flere forskellige typer låse, der på forskellig vis kombinerer design, pris og sikkerhed. Vi har cylinderrosetlåseblik, låsekabinetter, nøglerpladecylindere og stiftcylindere. Du kan også vælge et komplet låsesystem, hvor alt er samlet i en pakke. Det er smart, hvis du gerne vil have en lås, der fungerer, og du mangler ekspertise til at overskue enkeltdelene i en møbellås. Som alle andre beslag hos Beslagsmanden er vores møbellåse af høj tysk kvalitet, så sikkerheden er i absolut top. Vi har også lavet en guide til låsesystemer og møbellåse, som kan hjælpe dig med at få overblik over, hvordan du får den bedste møbellås til dit møbel. Er du i tvivl om, hvilken møbellås der er bedst til dit møbel, sidder vi klar til at hjælpe.

Tjek vores guide til låsesystemer

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 126 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.