Møbellåse

336 varer

Skal du udskifte en eksisterende møbellås, kan du med fordel lede efter dele til din møbellås hos Beslagsmanden.dk. Vi tilbyder flere forskellige typer låse, der på forskellig vis kombinerer design, pris og sikkerhed. Vi har cylinderrosetlåseblik, låsekabinetter, nøglerpladecylindere og stiftcylindere. Du kan også vælge et komplet låsesystem, hvor alt er samlet i en pakke.

Viser 1 - 24 ud af 336 Varer

Som alle andre beslag hos Beslagsmanden er vores møbellåse af høj tysk kvalitet, så sikkerheden er i absolut top. Vi har også lavet en guide til låsesystemer og møbellåse, som kan hjælpe dig med at få overblik over, hvordan du får den bedste møbellås til dit møbel. Er du i tvivl om, hvilken møbellås der er bedst til dit møbel, sidder vi klar til at hjælpe.

Vores møbellåse kommer fra Häfele der bl.a. har det populære Symo system, hvor låsen er modulopbygget, så du let har mulighed for at skifte delene ud. Det kunne være du havde tabt en nøgle og havde brug for en ny, eller en medarbejder har glemt at aflevere sin nøgle, og der skal helt ny cylinder i. Uanset hvad kan dette system let tilpasses alle behov.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at udvælge din møbellås hvis du er i tvivl om noget. 

Hvilken type møbellås har jeg brug for?

Der findes et hav af forskellige modeller, der passer til forskellige løsninger. Det du skal være opmærksom på er tykkelsen på dine låge, samt afstanden fra låsen og over til låseblikket det griber i. Det er afgørende for om låsen kan bruges. Mere avancerede låse som f.eks. til jalousilåger, er også let med Häfeles Symo system.

Kan jeg selv montere en møbellås?

Ja, i de fleste tilfælde er det let at montere. En standard møbellås skal blot skrues fast p åbagsiden af lågen, hvor der er boret et hul ud igennem til selve cylinderen. Det er dog lige med at måle cylinderhullet rigtigt ud fra start, da det er træls at få det boret forkert ;)

Hvad kendetegner en møbellås?

En møbellås er kendt ved at være en billig lås i den lave ende af sikkerhedsskalaen. Ofte er de brugt i hjemmet eller på kontorer, til at låse sine egne ting inde. Møbellåse er derfor ikke egnet til brug ved meget høj sikkerhed, eller ved brug i ydredøre. Det er muligt at få møbellåse med høj sikkerhed, men ofte er dette ikke nødvendigt til deres formål, om deres formål så er at holde børenene ude af slikskuffen, eller det er for at låse personfølson data inde på kontoret.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rigtige møbellås?

Ja, vi vil meget gerne hjælpe dig på rette vej. Det kan være en udfordring at finde hoved og hale i låsekasser og cylindere, og det kan nogle gange være nødvendigt at få det vendt. Derfor sidder vi hos Beslagsmanden.dk klar til at hjælpe dig på rette vej.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg