Foldeskydedøre

Foldeskydedøre

10 varer

Skydedørsbeslag til foldeskydedøre. Foldeskydedøre er smarte fordi lågen foldes sammen på midten og køres ud til den ene side som en harmonika. De optager ikke særlig meget plads i rummet når lågerne åbnes og egner sig derfor godt til steder med mindre plads. Foldeskydedøre egner sig særlig godt til store skabe, fordi de store låger foldes sammen og derfor ikke optager så meget plads som almindelige skabslåger. Modsat skydedøre som altid dækker for den ene halvdel af skabet, så kan man med foldedøre åbne for hele skabet og have fuldt udsyn over hele skabet og dets indhold.

Viser 1 - 10 ud af 10 Varer

Hvad er fordelen ved foldeskydedøre?

ved foldedøre er at de foldes på midten og derfor ikke optager så meget plads i rummet. Derudover kan de åbnes og sammenfoldes ud til siden, så skabet er næsten helt åben.

Hvor mange plader består en foldelåge af?

En låge består af 2 plader som tilsammen udgør en låge. Lågen foldes på midten og ud i en spids når lågen åbnes.

Sælger I også fritløbende foldeskydedøre?

Hos Beslagsmanden finder du både foldeskydedørs beslag til montering i siden af skabet, samt beslag til fritløbende foldeskydedøre, som kan åbnes fra begge sider og køres over til begge sider.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til foldeskydedøre?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, og så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette beslag til din foldeskydedør.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg