Drejeknop

Drejeknop

6 varer

Her finder du vores udvalg af drejeknopper til det smarte saml selv låsesystem fra Häfele Symo. En drejeknop er ’ekstraudstyr’ og er ikke nødvendig for at låsen virker. Drejeknoppen bruges til at sætte imellem låsekabinettet og cylinderen, for at få en drejelig knop omkring låsen. Du kan læse mere om Häfele Symo låsesystem i vores guide om låsesystemer.

Viser 1 - 6 ud af 6 varer

Hvad er en drejeknop?

En drejeknop er en drejelig form for greb eller håndtag til Häfele Symo låsesystem. Drejeknoppen sættes mellem låsekabinette og cylinderen for at få en drejelig knop omkring låsen.

Skal jeg købe en drejekop når jeg køber et Häfele Symo låsesystem?

En drejeknop er ’ekstraudstyr’ og er derfor ikke nødvendig for at låsen virker. Det eneste du skal have når du købet et Häfele Symo låsesystem er et låsekabinet og en cylinder.

Hvordan adskiller jeg drejekoppen fra cylinderen, hvis jeg ønsker at skifte låsen ud?

Hos Beslagsmanden finder du et også et stort udvalg af tilbehør til Häfele Symo, bl.a. udløserstift til drejeknop. Udløserstiften benyttes til at adskille drejeknoppen og cylinderen fra hinanden.

Hvad gør jeg hvis jeg har spørgsmål til drejeknopper eller Häfele Symo generelt?

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg