Blum montageplader

Blum montageplader

16 varer

I denne kategori finder du alle Blum montageplader. Montagepladen monteres i skabssiden og anvendes sammen Blum kophængslerne

Montagepladerne fås i hav af forskellige varianter og i forskellige farver. De fås både med eller uden krydsmontage, og med eller uden formonteret skruer. I denne kategori finder du en montageplade til alle Beslagsmandens kophængsler, både udenpåliggende, halvpåliggende, indeniliggende og stolle hængsler.

Viser 1 - 16 ud af 16 Varer

Hvordan vælger jeg den rigtige montageplade?

Når du skal vælge den rette montageplade, skal du kende afstanden på montagepladen. Derudover skal du blot finde ud af hvorvidt du vil have en montageplade eller krydsmontageplade, og om det skal være til spånpladeskruer eller med formonteret euro-skruer.

Hvad er forskellen på en krydsmontageplade og montageplade?

Forskellen mellem en krydsmontageplade og en montageplade er at krydsmontagepladerne har to ’vinger’, så det ligner et kryds. Krydsmontagepladen passer i de forboret hulrækker i skabet. Begge montageplader kan bruges til vores kophængsler.

Passer mit kophængsel til alle montageplader?

Under kophængslet kan du se hvilke montageplader som passer til det gælden hængsel. Men de fleste kophængslerne fra Blum passer til alle montageplader. Det kan være få undtagelser, som f.eks. glaslågehængsler eller hængsler til stolle.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til montageplader?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående kophængsler, montageplader eller andet, så hjælper vi finde det rette produkt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg