Zinklegering

138 varer

Greb i zinklegering er det, man vil kalde discount greb. Det har ikke noget med kvaliteten at gøre, men betyder, at det er en zinklegering udenpå, der giver den flotte overflade. Til gengæld er priserne lave. Greb i zinklegering er perfekt til antikke køkkenskuffer og giver et smukt look, uanset hvor du bruger dem. Greb i zinklegering hos Beslag...

Greb i zinklegering er det, man vil kalde discount greb. Det har ikke noget med kvaliteten at gøre, men betyder, at det er en zinklegering udenpå, der giver den flotte overflade. Til gengæld er priserne lave. Greb i zinklegering er perfekt til antikke køkkenskuffer og giver et smukt look, uanset hvor du bruger dem. Greb i zinklegering hos Beslagsmanden kommer med et væld af muligheder, for at du kan skabe dit eget design i dit køkken eller dit soveværelse. Vi har både polerede, børstede, forkromede og matte varianter. Vi har greb, der består af en, to, tre og helt op til seks firkanter – så du selv til meget store skuffer kan finde greb, der giver dig et fast tag om udtrækket. Vi har også et stort udvalg af farver, så du kan vælge præcis den nuance og tone, der passer ind i dit hjem.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 138 varer

Filtrer efter:

Hulafstand
Montering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.