Klapbeslag

Klapbeslag

32 varer

Det smarte klapbeslag er til dig som leder efter et enkelt og stilrent beslag til dine køkkenlåger, skabe, kommoder, eller andet. Klapbeslag er velegnet til overskabe fordi beslaget gør at lågen åbner opad og beslagets kompakte størrelse sikre dig mest muligt plads i dine overskabe.

Viser 1 - 24 ud af 32 Varer

Hos Beslagsmanden har vi et bredt udvalg af klapbeslag, som lader dig udnytte pladsen i overskabene fuldt ud. Vi har bl.a. det prisvindende klapbeslag ’Free Space’. Free Space klapbeslaget har bl.a. vundet Retdot design award for sit slanke design, som fylder mindre end de traditionelle klapbeslag.
Beslagsmanden har klapbeslag med mange forskellige funktioner og med forskellige åbningsmuligheder. Vi har sågar et motordrevet klapbeslag, som åbnet dine overskabe med blot et tryk. Så ønsker du at opgradere dine overskabe, så har vi de helt rigtig beslag til dette, og alle vores beslag er i absolut topkvalitet.

 

Hvilket klapbeslag skal jeg vælge?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af klapbeslag med forskellige funktioner og med forskellige åbningsmuligheder. Så du skal blot gøre op med dig selv, hvordan du ønsker at din låge skal åbne.

Hvilket beslag skal jeg vælge, hvis jeg ikke har så meget plads i mine overskabe?

Hvis du ønsker mere plads i dine overskabe, skal du vælge det prisvindende klapbeslag ’Free Space’. Free Space klapbeslaget fylder mindre end de traditionelle klapbeslag grundet dets slanke design.

Hvordan skal jeg montere mit klapbeslag?

Der medfølger oftest en montagevejledning og en boreskabelon med klapbeslaget. Inde på beslagsmanden.dk kan du finde en montage video under det enkle produkt.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rette klapbeslag?

Vi hos Beslagsmanden vil meget gerne hjælpe og vejlede dig med at finde det rette klapbeslag. Så du er meget velkommen til at ringe til os.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg