Loox5 tilbehør

Loox5 tilbehør

9 varer

Häfele Loox består ikke kun af spots, lamper og LED-bånd. Du kan også tilkøbe en række tilbehør til dit lyssytem, som f.eks. en trådløs oplader eller et dobbelt USB-stik til opladning af telefon eller tablet.
Alt tilbehør tilsluttes let og enkelt til netdelen med det smarte tilslutningsstik, som blot sættes ind i netdelen. Med Häfele Loox er det kun fantasien der sættes grænser for hvilket lyssystem du kan opbygge.

Viser 1 - 9 ud af 9 Varer

Hvordan tilslutter jeg en oplader til mit Häfele Loox?

Hele Häfele Loox lyssystem er bygget op omkring det smarte plug-and-play. Det betyder at alle Häfele Loox produkter kan mixes på kryds og tværs. Alt du skal gøre, er at tilslutte komponenten til en netdel med det lille tilslutningsstik.

Kan jeg tilkoble en oplader og lys til samme netdel?

Du kan mixe og matche komponenterne som du vil, så længde at de tilsluttede komponenter IKKE bruge flere watt tilsammen end det netdelen kan udlede.

Hvor jeg kan bruge en Häfele Loox oplader?

En Häfele Loox oplader ville være oplagt at bruge i et sengebord, og i kombination med en af Häfele Loox smarte sengelamper. Begge komponenter kan tilsluttes samme netdel.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til Häfele Loox?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at vejlede dig og besvare på spørgsmål. Ring til os og så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette Häfele Loox lyssystem.

Filtrer efter:

IP-godkendelse
System

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg