Tætningslister

Tætningslister

60 varer

I denne kategori kan du finde et udvalg af tætningslister til døre. Disse bruges til at isolere under døren for vind, vand, lys og småkravl, og kan fås i mange forskellige versioner. 

Viser 1 - 24 ud af 60 Varer

Kan en tætningsliste hjælpe på andet end vind? 

Ja, en god tætningsliste kan også virke lyddæmpende og holde insekter ude. Hvis man bor et sted hvor lyd er et problem, kan en tætningsliste sænke niveauet med flere decibel. Derudover så kan en god tætningsliste også hjælpe på varmen i huset og dermed spare dig lidt på energiregningen. 

Jeg skal bruge en tætningsliste til en skæv dør. Kan I hjælpe med det?

Ældre døre kan godt blive skæve igennem tidens forløb. Vi har et par muligheder for at hjælpe skævheder op til en hvis afstand. Vi har også et par tætningslister til skæve gulve. 

Hvordan finder jeg den rigtige tætningsliste til mit behov?

Først og fremmest skal du bruge målene på døren. Derefter skal der besluttes om du vil ifræse en not til en indbygget tætningsliste, eller om du har et behov for en anden monteringsmetode. Du kan også kigge efter lyddæmpningsniveau, som kan være forskelligt fra tætningsliste til tætningsliste. 

Hvordan sætter jeg så tætningslisten fast? 

Det kommer an på hvilken slags tætningsliste du har valgt. F.eks en Athmer Schall-Ex L-8/30 WS tætningsliste kræver at man fræser en not på 8 x 30 mm, mens en Athmer Schall-EX L-15 FS skal påskrues på døren. Men bare rolig - den information står også på produktsiden ;) Ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.