Møbelhjul

122 varer

Møbelhjul kommer i mange forskellige former, farver og størrelser. De er lette at montere og gør det nemt at flytte rundt på dine møbler. Du kan bruge møbelhjul under dine skabe eller på kontorstolen, men når du køber møbelhjulene løse, er der ingen grænser for, hvor du kan bruge dem. Hos Beslagsmanden tilbyder vi hjul til møbler, der er slidstærke, holdbare og kan bære mellem 25 og 110 kilo.

Viser 1 - 24 ud af 122 Varer

Vi sælger møbelhjul i simpelt design, med og uden bremser, enkeltvis og i pakker med op til fire styk. De fleste modeller kommer med praktisk monteringsplade, har lav rullemodstand og laver ikke mærker på gulvet. Vær dog opmærksom på, at hjulene er beregnet til forskellige overflader. Beslagsmandens møbelhjul er i høj kvalitet, og vi leverer hurtigt og effektivt, med tydelig samlevejledning og support, hvis det er nødvendigt. Lad Beslagsmanden hjælpe med at få hjul under dine møbler.

Hvorfor skal jeg have møbelhjul?

Der er mange fordele ved møbelhjul. Den største værende at du let kan flytte rundt på dine møbler. Det giver en fordel når der f.eks. skal støvsuges så du let kan komme ind bagved dit møbel.

Hvordan monterer jeg et møbelhjul?

Møbelhjul kan monteres på flere forskellige måder. Den mest kendte er med en almindelige montageplade, som blot skal skrues med 4 skruer op under bunden på dit møbel. Nogle gange er pladsen trang, og her er det oplagt at montere hjulene med en gevindstang. Du kan også få hjul der kan monteres via ipresning, dog gælder dette ofte kun de mindre hjul

Hvilken overflade skal mit hjul have?

Der findes som udgangspunkt hjul med blød og hård overflade. Dog kan kvaliteten af overfladerne svinge meget, og har man f.eks. et sart massiv trægulv kan det være en fordel med bløde hjul i en højere kvalitet, så man undgår grimme mærker i gulvet.

Hvilken type møbelhjul skal jeg have?

Der findes mange forskellige former og modeller af møbelhjul. Fra de klassiske små i sort plastic, til de store industrihjul med meget blød belægning og helt ned til de skjulte hjul der lader møbler flyde ganske få cm hen over gulvet.