Møbelhjul

59 varer

Møbelhjul kommer i mange forskellige former, farver og størrelser. De er lette at montere og gør det nemt at flytte rundt på dine møbler. Du kan bruge møbelhjul under dine skabe eller på kontorstolen, men når du køber møbelhjulene løse, er der ingen grænser for, hvor du kan bruge dem. Hos Beslagsmanden tilbyder vi hjul til møbler, der er slidstæ...

Møbelhjul kommer i mange forskellige former, farver og størrelser. De er lette at montere og gør det nemt at flytte rundt på dine møbler. Du kan bruge møbelhjul under dine skabe eller på kontorstolen, men når du køber møbelhjulene løse, er der ingen grænser for, hvor du kan bruge dem. Hos Beslagsmanden tilbyder vi hjul til møbler, der er slidstærke, holdbare og kan bære mellem 25 og 110 kilo. Vi sælger møbelhjul i simpelt design, med og uden bremser, enkeltvis og i pakker med op til fire styk. De fleste modeller kommer med praktisk monteringsplade, har lav rullemodstand og laver ikke mærker på gulvet. Vær dog opmærksom på, at hjulene er beregnet til forskellige overflader. Beslagsmandens møbelhjul er i høj kvalitet, og vi leverer hurtigt og effektivt, med tydelig samlevejledning og support, hvis det er nødvendigt. Lad Beslagsmanden hjælpe med at få hjul under dine møbler.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 59 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.