Møbelben

43 varer

Møbelben, også kaldet møbelfødder er en oplagt måde at forhøje dit møbel på. Om det så er et skab, en seng, en sofa eller et hvilket som helst andet møbel, så er møbelfødder vejen at gå. Møbelben er nemme at montere, og gør hvad de skal. De er oplagte til at hæve møbler for nemmere at kunne komme under med støvsugeren, eller blot for at få mere komfort ved et forhøjet møbel.

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af møbelfødder eller møbelben til lige netop dit møbel. Vi sælger både traditionelle og mere moderne møbelben i højder 2 cm til 70 cm. Hos os finder du møbelben til enhver smag.

Viser 1 - 24 ud af 43 Varer

Hvor i hjemmet kan jeg bruge møbelfødder?

Møbelfødder kan benyttes mange steder i hjemmet. Møbelfødder kan benyttes under sofaen til at forhøje den, så der ikke er så langt ned når man sætter sig. Eller under en kommode, så man kan komme under med støvsugeren.

Hvilke fordele er der ved møbelben?

Fordelene ved møbelben er at du kan få hævet dit møblet i højden. Det kan f.eks. være en seng som man ønsker forhøjet. Eller en reol som skal løftes op fra gulvet for at give et mere luftigt udseende til rummet. Muligheder er uendelige.

Kan jeg købe møbelben til forhøjelse af min sofa eller seng?

Det kan du sagtens. Møbelben eller møbelfødder er det perfekte valg til at løfte et møbel i højden, om det så er en sofa eller en seng. Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af møbelben, som kan fås i mange forskellige højder.

Kan jeg få hjælp til at købe de rigtige møbelben?

Hos Beslagsmanden hjælper vi dig gerne med at vælge de helt rigtige møbelben til lige netop dit behov. Du ringer bare, så står vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg