Kant- og bladhængsler

Kant- og bladhængsler

46 varer

Kant- og bladhængsler er kendetegnet ved at være den mest simple form for hængsler. To plader der er samlet i midten på en aksel. Kant- og bladhængsler er optimale til låger, skabe, døre m.m. hvor der ikke er boret en kop til. Så leder du efter kant- og bladhængsler i absolut topkvalitet, så har Beslagsmanden et bredt udvalg i forskellige størrelser og varianter.

Viser 1 - 24 ud af 46 Varer

Hos Beslagsmanden har vi et bredt udvalg af de klassiske bladhængsler og kanthængsler. Vi har kanthængsler i messing og almindelig stål. Anvendelsesområderne er mange med denne type hængsel, og de kan gøre sig gældende i mange forskellige gør det selv projekter.

Hvor kan jeg bruge kanthængsler?

Kanthængsler er kendetegnet ved at være smalle, og anvendes ofte hvis de skal sidde på kanten af en låge hvor pladsen er trang. Ofte er de anvendt i ældre køkkenlåger, eller møbler med mindre hyppigt brug som garderobeskabe, toiletskabe osv.

Hvor kan jeg bruge bladhængsler?

Bladhængsler er kendetegnet ved at være bredde, med en stor skrueflade. Det betyder at du kan bruge disse til større emner end kanthængsler. 

Kan jeg selv montere kant og bladhængsler?

Ja! Denne type hængsel er meget nemt at montere. Der skal blot almindelige skruer igennem. Ingen boring til kop eller lignende, som der ellers skal med traditionelle hængsler.

Kan jeg få hjælp til at vælge de rigtige hængsler?

Det kan du! Vi sidder bl.a. klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have ift. blad og kanthængsler. Uanset hvad du er i tvivl om.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg