Bordudtræk

24 varer

Bordudtræk er den nemmeste og mest fleksible måde at få plads til mange mennesker, hvis pladsen er trang. Beslagsmanden.dk har et stort udvalg af alt, du behøver for at få et perfekt bordudtræk. Vi har tilbehør og udtræksskinner, så du nemt får mere end 1 meter ekstra bordplads, høj bæreevne og plads til 2-8 flere gæster. Der er meget, du skal v...

Bordudtræk er den nemmeste og mest fleksible måde at få plads til mange mennesker, hvis pladsen er trang. Beslagsmanden.dk har et stort udvalg af alt, du behøver for at få et perfekt bordudtræk. Vi har tilbehør og udtræksskinner, så du nemt får mere end 1 meter ekstra bordplads, høj bæreevne og plads til 2-8 flere gæster. Der er meget, du skal være opmærksom på, inden du vælger dit bordudtræk. Du skal fx være opmærksom på, om dit nuværende bord har en sarg, om du vil have synkront udtræk eller asynkront udtræk. Du skal også holde øje med, om du skal bruge ekstra beslag til fastlåsning, eller om det er integreret i udtrækket. Læs Beslagsmandens store guide om bordudtræk, inden du foretager din bestilling – og kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilket bordudtræk der er bedst for dig.

Se vores guide til bordudtræk

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 24 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.