Bordudtræk

26 varer

Bordudtræk er den nemmeste og mest fleksible måde at få plads til mange mennesker, hvis pladsen er trang. Beslagsmanden.dk har et stort udvalg af alt, du behøver for at få et perfekt bordudtræk. Vi har tilbehør og udtræksskinner, så du nemt får mere end 1 meter ekstra bordplads, høj bæreevne og plads til 2-10 flere gæster.

Viser 1 - 24 ud af 26 Varer

Der er meget, du skal være opmærksom på, inden du vælger dit bordudtræk. Du skal fx være opmærksom på, om dit nuværende bord har en sarg, om du vil have synkront udtræk eller asynkront udtræk. Du skal også holde øje med, om du skal bruge ekstra beslag til fastlåsning, eller om det er integreret i udtrækket. Læs Beslagsmandens store guide om bordudtræk, inden du foretager din bestilling – og kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilket bordudtræk der er bedst for dig.

Se vores guide til bordudtræk

Kan jeg få udtræk i mit bord?

Der findes mange forskellige måder hvorpå du kan få udtræk i dit bord, og det afhænger helt af bordets konstruktion. Dit bord kan være uden sarg, så det kun støtter på ben i hver ende, eller med en sarg under, hv pladen kører ovenpå en ramme. Vi hjælper dig dog gerne med at finde det helt rette bordudtræk til dit bord.

Hvor mange pladser kan jeg få ved mit bord?

Det afhænger af bordtypen. Borde med sarg kan ofte ikke få mere end 2-4 ekstra pladser. Er dit bord fristående og delt på midten, kan du få helt op imod 10 ekstra siddepladser ved dit bord!

Kan jeg selv montere et bordudtræk?

Ja, det er forholdsvis let. Det afhænger igen af typen af bord, men får man vendt bordet på hovedet, og sørger for at begge bordudtræk går paralelt med hinanden når man monterer, så er der ingen problemer i det.

Kan jeg få hjælp til at vælge bordudtræk?

Ja! Vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilke spørgsmål du måtte have til bordudtrækkene. Og vi hjælper også gerne med inspiration til dit unikke gør det selv projekt :)

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg