Glas

5 varer

Som noget helt særligt kan du hos Beslagsmanden få greb lavet helt eller delvist i glas. Greb med glas giver et lyst og imødekommende udtryk, uanset hvor de indgår. Det er samtidig en smule usædvanligt med glas, og derfor får du et helt unikt og anderledes udseende i fx køkkenet eller badeværelset, hvis du vælger greb med glas.

Hos Beslagsmanden tilbyder vi greb i både mat og klar glas, og glasset kan komme i forskellige farver. Vi tilbyder runde og aflange greb, der både har glas i hele grebet og glasindlæg. Glas er desuden let at vedligeholde, holdbart og kræver bare en klud, når de er beskidte. Som altid er det – også når grebene er i glas – greb i topkvalitet. Det er blot at vælge et greb i glas, der passer til dit hjem.

Viser 1 - 5 ud af 5 Varer

Hvor kan jeg købe greb i glas?

Hos Beslagsmanden finder du et udvalg af greb i glas. Du kan finde både knopgreb og almindelige aflange greb i klar eller mat glas.

Hvilke fordele er der ved greb i glas?

Fordelene ved glas greb, er at de unikke og anderledes, men samtidig lette at vedligeholde og rengøre.

Hvor kan jeg bruge greb i glas?

Greb i glas giver et helt specielt, unikt og anderledes udseende til rummet. Det er ikke et greb man ser brugt mange steder, selvom det er et utroligt unikt og flot greb.

Kan jeg få hjælp til at købe et glas greb?

Hvis du har spørgsmål til glas greb, så er du meget velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig gerne!

Filtrer efter:

Materiale
Overflade
Hulafstand
Farve
Montering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg