Glas

9 varer

Som noget helt særligt kan du hos Beslagsmanden få greb lavet helt eller delvist i glas. Greb med glas giver et lyst og imødekommende udtryk, uanset hvor de indgår. Det er samtidig en smule usædvanligt med glas, og derfor får du et helt unikt og anderledes udseende i fx køkkenet eller badeværelset, hvis du vælger greb med glas. Hos Beslagsmanden...

Som noget helt særligt kan du hos Beslagsmanden få greb lavet helt eller delvist i glas. Greb med glas giver et lyst og imødekommende udtryk, uanset hvor de indgår. Det er samtidig en smule usædvanligt med glas, og derfor får du et helt unikt og anderledes udseende i fx køkkenet eller badeværelset, hvis du vælger greb med glas. Hos Beslagsmanden tilbyder vi greb i både mat og klar glas, og glasset kan komme i forskellige farver. Vi tilbyder runde og aflange greb, der både har glas i hele grebet og glasindlæg. Glas er desuden let at vedligeholde, holdbart og kræver bare en klud, når de er beskidte. Som altid er det – også når grebene er i glas – greb i topkvalitet. Det er blot at vælge et greb i glas, der passer til dit hjem.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 ud af 9 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.