Stiftcylindere

2 varer

Her finder du vores udvalg af stiftcylindere til det smarte saml selv låsesystem fra Häfele Symo. En stiftcylinder har en højere sikkerhed end en pladecylinder, men prisen er også det højere. Stiftcylinderen skal sætte ind i et låsekabinet for at kunne bruges. Den kan også sammensættes med en låsekabinet og en drejeknop. Du kan læse mere om Häfele Symo låsesystem i vores guide om låsesystemer.

Viser 1 - 2 ud af 2 Varer

Hvad er fordelene ved en stiftcylinder?

Fordelene ved en stiftcylinder er, at den har en højere sikkerhed end en pladecylinder.

Hvad vil det sige at stiftcylinderen er enslukkende?

Når stiftcylinderen er med enslukkende låse, betyder det at du har mulighed for at kombinere de forskellige låsekombinationer som du vil. Du kan f.eks. vælge at købe 5 cylinder med samme låsetype/nummer, således du kan bruge samme nøgle til alle 5 skabe.

Hvad vil det sige at stiftcylinderen er forskelliglukkende?

Når stiftcylinderen er med forskelliglukkende låse, betyder det at du får tilsendt en tilfældig stiftcylinder med tilhørende nøgler. Her kan du ikke selv kombinere dem, og derfor egner stiftcylinder med forskelliglukkende låse sig særligt godt, hvis man vil være sikker på at alle låse er forskellige.

Kan jeg få hjælp med at vælge den rette stiftcylinder?

Er du i tvivl om hvilken stiftcylinder du skal have, så ring eller skriv til os, så vil vores medarbejder hjælp dig med at finde en helt rette cylinder.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg