Gevindbøsninger

35 varer

Gevindbøsninger til træ har mange fordele når du skal monteret noget med gevind, på en plan overflade. De kan nemt skrues eller bankes i, hvorefter du har mulighed for at skrue dit gevind i. Vores bøsninger kommer i de mest gængse størrelser fra M4, M5, M6, M8 til M10.

Iskruningsbøsninger til træ kan du med lethed skrue i et forboret hul med et stykke modsat gevind. Skal du f.eks. sætte stillefødder under et skab eller lignende, kan du med fordel bruge islåningsbøsninger i stedet, da disse ikke vil være synlige under bunden. 

Viser 1 - 24 ud af 35 Varer

Gevindbøsninger til træ er derfor et meget grundlæggende beslag der kan bruges i rigtig mange sammenhænge, og egner sig godt til mange gør det selv projekter, hvor kun fantasien sætter grænser. Om du skal bruge gevindbøsninger i M4, M5, M6, M8 eller M10, så har vi udvalget, og tag gerne kontakt til os hvis du har spørgsmål om produkterne.

Hvilke størrelser kan jeg få gevindbøsninger i?

De gængse mål når det er gevindbøsninger til træ, er M4, M5, M6, M8 og M10. Disse størrelser passer til langt de fleste projekter, og er lette at håndtere. 

Hvordan monterer jeg min gevindbøsning?

Der findes forskellige typer af gevindbøsninger. Den mest gængse er en iskruningsbøsning, som der sættes på et stykke gevind, skrues ned i træet, og derefter skrues gevindet baglæns ud. Der findes også islåningsbøsninger, der lige som navnet antyder, skal slåes i et forboret hul (bruges hvor overfladen ikke bliver synlig). Tværbøsninger skal ned i et forboret hul, og fanges derefter fra siden.

Hvor kan jeg bruge en gevindbøsning?

Hos os finder du kun gevindbøsninger til brug i træ. Så har du et gør-det-selv projekt, som f.eks. at skrue stillefødder under et møbel, eller samle et møbel, så er gevindbøsninger lige det du skal bruge. Du kan klikke dig ind og se om der i udvalget ikke findes en gevindbøsning til lige præcis dit projekt.

Kan jeg få hjælp til at vælge en gevindbøsning?

Ja! Vi hjælper dig meget gerne med at vælge den rette gevindbøsning, uanset hvor du skal bruge den henne. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse til dit projekt, så du kommer sikkert i mål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg