Hyldeknægte

29 varer

Hyldeknægte bruges til at sætte hylder op direkte på væggen. Hyldeknægte er optimale at benyttet fordi de er stærke, og er med til at sikre en stabil hylde som kan klare højt vægt. Hyldeknægte er desuden perfekte til at sætte dit eget personlige præg på en hylde. Med en flot hyldeknægt kan du skabe din helt egen unikke hylde.

På Beslagsmanden.dk findes et bredt udvalg af hyldeknægte. Vi har både klassiske hyldeknægte, sammenklaplige hyldeknægte, hyldeknægte til bænke og helt unikke hyldeknægte i flotte designs. Alle hyldeknægte er testet og produceret i tysk topkvalitet.
Vi har hyldeknægte til enhver hylde, inklusivt hyldeknægte til glashylder. Så har du allerede en hylde, så skal du blot vælge den hyldeknægt som passer lige præcis til din hylde.

Viser 1 - 24 ud af 29 Varer

Hvor kan jeg bruge hyldeknægte?

Hyldeknægte er mest brugt til at hænge hylder op med, men kan også bruges til at lave en bænk. Hyldeknægte kan bruges til at hænge alle slags hylder op med, og er det perfekte valg til at sætte sit eget præg på en hylde.

Hvor meget kan hyldeknægten bærer?

Vi har et bredt udvalg af hyldeknægte med forskellige bæreevne. Vi har hyldeknægte med en bæreevne fra 24 kg pr par, helt op til 500 kg. pr par. Under hvert produkt kan du se hvor meget den enkel hyldeknægt kan bærer.

Hvordan sætter jeg min hyldeknægt korrekt op?

Når du sætter din hyldeknægt op, skal du være opmærksom på hvilket materiale din væg er lavet af, og hvor meget hyldeknægten kan bærer.

Kan jeg få hjælp til at finde den hyldeknægt som jeg søger?

Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den rette hyldeknægt til lige netop dit projekt. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg