Rulleudtræk med sider

Rulleudtræk med sider

8 varer

Rulleudtræk med sider er et klassisk og simple skuffeudtræk med simple hjul der ruller inde i en skinne. Rulleudtrækket med sider er et klassisk og billigt valg når du skal lave dine egne køkkenskuffer. Alt det du skal gøre, er at lave din egen bund, bag og frontstykke, så har du en billig komplet skuffe med udtræk.
Hos Beslagsmanden har vi et godt udvalg af rulleudtræk med sider. Vi sælger både det velkendte Blum Metabox skuffeudtræk, men også Häfeles egen udgave af et rulleudtræk med sider. Rulleudtrækkene kan fås i forskellige højder og er alle produceret i tysk topkvalitet. Har du spørgsmål til skuffeudtræk, så tag meget gerne kontakt til os, vi hjælper gerne!

Viser 1 - 8 ud af 8 Varer

Hvad er fordelene ved rulleudtræk med sider?

Fordelene ved et rulleudtræk med sider er, at du blot selv skal lave en bund, bag og frontstykke, og så har du en billig komplet skuffe med udtræk.

Hvad kan jeg bruge et rulleudtræk med sider til?

Rulleudtræk med sider er en super billig løsning til at lave dine egen køkkenskuffer. Det er et simpelt udtræk med et hjul der ruller inde i en skuffe.

Hvad er forskellen på rulleudtræk og rulleudtræk med sider?

Rulleudtræk med sider er til at lave dine køkkenskuffer – du skal blot lave en bund, bag og frontstykke. Rulleudtræk er til hylder eller en hel skuffe som allerede er lavet.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til rulleudtræk med sider?

Beslagsmanden hjælper dig gerne med at besvare på spørgsmål, således du får det helt rigtig udtræk.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg