Magnetlåse

Magnetlåse

62 varer

Magnetlåse er en simpel lås, som holder lågen lukket ved hjælp af en magnet. Magnetlåsene er til montering på møbler og lignede. De er hurtig og nemme at montere, og et lette at bruge.
Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af magnetlåse med forskellige funktioner. Du kan finde magnetlåse til både glaslåger, skabslåger, træ låger, metalskabe og meget mere. Magnetlåsene findes i et hav af forskellige varianter med forskellige holdestyrke.

Viser 1 - 24 ud af 62 varer

Hvad bruger man magnetlåse til?

Magnetlåse bruges til at holde skabslåger og døre lukket ved hjælp af en magnet. Magnetlåse er en lille og simpel løsning til at holde skabslåger lukket.

Hvilke fordele er det ved magnetlåse?

Fordelene ved en magnetlås er at det er en let måde at holde skabslåger lukket. Magnetlåsene fås i et utal af varianter og så er de nemme at montere. De fås både til påskruning, ipresning og påklæbning.

Sælger I også magnetlåse til tunge låger?

Hos Beslagsmanden finder du alt fra små magnetlåse til et Ø8 mm borehul, til kraftige og store magnetlås med en holdestyrke på op til 20 kg.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rette magnetlås?

Vores kyndige medarbejder vil med glæde hjælpe dig med at finde den rette magnetlås. Ring til os, så tager vi en snak om det.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg