Bolte

289 varer

Her finder du et stort udvalg af bolte/maskinskruer/gevindskruer, møtrikker og spændeskiver. Enhver gør-det-selv typer ved at disse produkter er næsten uundværlige i gør-det-selv projekt.
Bolte/maskinskruer/gevindskruer bruges til montering af produkter som har et gevind i forvejen, som eksempelvis greb. Bolte/maskinskruer/gevindskruer kendetegnes ved at gevindet ikke ender i en spids, som almindelige skruer gør. Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af bolte/maskinskruer/gevindskruer i størrelse M4, M5, M6 og M8, som fås i mange forskellige længder. Du finder også et bred udvalg af møtrikker og spændeskiver til vores bolte/maskinskruer.

Viser 1 - 24 ud af 289 Varer

Hvad bruger man bolte til?

Bolte kan bruges til næsten alle projekter hvor man ønsker at montere og fastspænde elementer. Mange af vores kunder køber bolte til montering af produkter med gevind, som f.eks. greb. Bolte er næsten uundværlige i alle gør-det-selv projekter.

Hvilken størrelse bolt skal jeg bruge til mit greb?

Alle greb med gevind købt hos Beslagsmanden bruger M4 bolte. M4 bolten fås i mange forskellige længder, så de passer til alle skabs- og lågetykkelser. En god huskeregel er, at bolten minimum skal være 4 mm længere end tykkelse på din skuffe/låge.

Hvilken størrelse bolte kan jeg få?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af bolte i størrelserne M4, M5, M6 og M8. Du kan også finde tilhørende møtrikker og spændeskiver.

Hvad gør jeg hvis jeg har spørgsmål til bolte?

Hvis du har spørgsmål vedrørende bolte eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, og så hjælper vi dig gerne!

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg