Pladecylindere

4 varer

I denne kategori finder du alle vores pladecylindere til det smarte saml selv låsesystem fra Häfele Symo. Pladecylinderne kan fås med forskellige låsekombinationer, som du selv kan sammensætte. Du kan selv bestemme om du skal have en lås som alle har adgang til med samme nøgle, eller om du skal bruge en lås som kun du har adgang til. Vi har op til 2600 forskellige låsekombinationer/nøgler.

Pladecylinderen skal sætte ind i et låsekabinet for at kunne bruges. Den kan også sammensættes med en låsekabinet og en drejeknop. Du kan læse mere om Häfele Symo låsesystem i vores guide om låsesystemer.

Viser 1 - 4 ud af 4 Varer

Hvorfor skal jeg vælge en pladecylinder?

En pladecylinder er den mest økonomiske og anvendte løsning til at aflåse møbler med. Den fås med rigtig mange låsekombinationer og fungerer fint til aflåsning af diverse møbler og skabe.

Hvad betyder det at pladecylinderen er enslukkende?

Når pladecylinderen er med enslukkende låse, betyder det at du har mulighed for at kombinere forskellige låsekombinationer som du vil. Du kan f.eks. købe 20 pladecylinder med samme låsetype/nummer, således du kan bruge samme nøgle til alle 20 skabe.

Hvad betyder det at pladecylinderen er forskelliglukkende?

Når pladecylinderen er med forskelliglukkende låse, betyder det at du får tilsendt en tilfældig pladecylinder med tilhørende nøgler. Her kan du ikke selv kombinere dem, og derfor egner pladecylinder med forskelliglukkende låse sig særligt godt hvis man vil være sikker på at alle låse er forskellige.

Hvad gør jeg hvis jeg mistet mine nøgler til låsen?

Intet problem. Hvis du har mistet dine nøgler til låsen, så kan du blot nøjes med at købe nye nøgler. Du skal blot bruge det lille nummer på cylinderen, så kan vi fremskaffe nye nøgler til din eksisterende lås. Du kan også vælge at tilkøbe en ny cylinder med tilhørende nøgler.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg