Toiletbåse

Toiletbåse

46 varer

Her finder du alt til at lave en komplet toiletbås. Hos Beslagsmanden finder du alt du skal bruge til at bygge en toiletbås, lige fra profilstænger, fødder, låse, dørhåndtag, til diverse beslag og hængsler. Alt du skal skaffe er pladerne/væggene til toiletbåsen, og resten kan du finde her hos Beslagsmanden.

Vi har to komplette systemer af elementer til at lave en toiletbås. Det ene er i aluminium og det andet i rustfri stål. Alle elementerne/delene er produceret i tysk topkvalitet.

Viser 1 - 24 ud af 46 Varer

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal bygge en toiletbås?

Når du skal bygge en toiletbås, skal du være opmærksom på at en toiletbås består af mange dele/elementer. Vi anbefaler at du kigger på den ved vedlagte tegning, og skriver ned hvad du skal bruge, så du ikke står og mangler en del når toiletbåsen skal samles.

Hvad skal jeg bruge til at bygge en toiletbås?

Du kan finde alt du skal bruge til at bygge en toiletbås på beslagsmanden.dk. Det eneste du skal købe andre steder, er pladerne/væggene til toiletbåsen.

Hvor kan jeg finde dele til min toiletbås?

Vi sælger delene separat, så står du og mangler en lås, dørhåndtag eller andet til din toiletbås, så kan du finde det hos Beslagsmanden.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til bygning af toiletbås eller andet. Ring endelig til os, så hjælper vi dig gerne.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg