Loox5 LED spot - 12V

37 varer

Den rette belysning er en vigtig del af hjemmet, men at finde den helt rette belysning til dit hjem kan være svært. Behovet for lys varierer fra person til person, samt hvilket rum vi befinder os i. Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af LED-spot til et hvert behov.

I denne kategori finder du alle Häfele Loox 12 volt LED-spot. Du finder både indbygningsspots som skal fræses ind i møblet, samt påbygningsspot som monteres uden på møblet med en af de smarte påbygningskabinetter. De lækre Häfele Loox LED-spot fås i et utal af farver og former, og med forskellige funktioner.

Viser 1 - 24 ud af 37 Varer

Häfele Loox LED-spots fås med forskellige lysfarver, lysstyrke, farvegengivelsesindeks, spredningsvinkel osv., du skal blot vælge hvilke parametre der er vigtig i forhold til det lys du leder efter. Alle Häfele Loox 12 volt LED-spot er produceret i topkvalitet, er energivenlige og de tilsluttes let til en 12 volt netdel med de små tilslutningsstik.

Hvilken betydning har lysfarve/farvetemperatur for dit lys?

Farvetemperaturen på dine lys måles i kelvin (K). Kelvin-værdien fortæller hvor koldt eller varmt lyset opfattes. Jo højere kelvin-værdien er, jo hvidere og koldere opfattes lyset. Farvetemperaturen/lysfarven på dine lys har stor betydning for belysningen og stemningen i rummet.

Hvad er lumen (lm)?

Lysets styrke måles i lumen. Lumen angiver mængden af lys fra lyskilden, altså hvor meget lys en lyskilde udsender. Jo højere lumen tal, jo kraftigere og skarpere er lyset.

Hvad betyder lysets farvegengivelsesindeks?

Lysets farvegengivelsesværdi måles i CRI eller Ra. Farvegengivelsesværdien fortæller hvor godt farverne gengives. Jo højere farvegengivelsesværdien er, jo bedre gengives farverne.

Dette er 12 volt LED-spots, hvilken betydning har det?

Antallet af volt på dine lys har betydning for valg af netdel. Alle lys i denne kategori er 12 volt LED-spot, og disse skal tilsluttes en 12 volt netdel. Dette er vigtig, for at der bliver videregivet den rette mængde volt/strøm til dine spots.

Filtrer efter:

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg