Skålegreb/håndtag

Skålegreb/håndtag

54 varer

Skålegreb/håndtag til skydedøre. I denne kategori finder du et stort udvalg af skålegreb, håndtag, grebslister eller grebsprofillister til skydedøre. Håndtagene findes i et hav af varianter i forskellige materialer og farver. Hos Beslagsmanden finder du greb til både glas- og trædøre, og med forskellige monteringsmuligheder så som påskruning, påklæbning og nedfræsning. Alle håndtag er produceret i tysk top kvalitet.

Viser 1 - 24 ud af 54 Varer

Et håndtag skal føles let at gribe fat i, og skal gøre det let og ubesværet at åbne skydedøren gentagende gange. I blandt vores sortiment finder du både skålegreb, håndtag, grebslister og grebsprofillister til skydedøre. Skålegreb er den perfekte løsning hvis du ønsker et greb som ikke stikker ud, og som indgår som en integreret del af skydedøren. Et skålegreb monteres nede i døre/lågen, og er optimal at benytte til skydedøre som skal kunne kører ind foran og bagved hinanden, eller pocket doors. Du finder også bredt udvalg af håndtag og grebslister til store skydedøre. Håndtagene stikker ud, er lette at gribe fat i og optimale at benytte til store skydedøre. Håndtagene findes i forskellige design og kan både benyttet til skydedøre af glas og træ. Sidste men ikke mindst, finder du et udvalg af grebs-profillister. Grebslisterne er diskrete og indgår som en del af skydedøre. Grebs-profillisten monteres på siden af skydedøren og oplagte til klædeskabe med skydedøre.

 

Hvad er fordelene ved et skålegreb?

Fordelene ved et skålegreb er at det monteres nede i døren, så det ikke stikker ud. Et skålegreb indgår som en integreret del af skydedøren.

Hvorfor skal jeg vælge en grebs-profilliste frem for et håndtag eller et skålegreb?

Fordelene ved en grebs-profilliste er, at det monteres ned langs hele siden af skabslågen. Du skal vælge en grebs-profilliste hvis du ønsker et godt greb lige meget hvor du tager fat på skabslågen. Grebsprofillister er perfekte til alle aldre og højder, og så fremstår det som en integreret del af døren/lågen.

Sælger I også håndtag til glasdøre?

Hos Beslagsmanden finder du håndtag til både glasdøre, trædøre og andre materialer. Håndtagene fås både på påskruning, påklæbning eller til nedfræsningen.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål angående håndtag til skydedøre?

Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål til håndtag eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så sidder vores dygtige medarbejder klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg