Gelænder

Gelænder

63 varer

I denne kategori finder du et stort udvalg af beslag og rør til at lave dit eget gelænder i hjemmet. Vi har alt du skal bruge til lave din egen håndliste/gelænder eller fodhvilestøtte. Hos Beslagsmanden finder du også et stor udvalg af forskellige gelænderholdere, rørsamlinger, endestykker, beslag og andet til montering af dit gelænder.

Alle beslag og rør fås med 4 forskellige overflader; stålfarvet/mat børstet, messingfarvet, kromfarvet/poleret eller antracitfarvet. Produkterne er inddelt i systemnumre 25, 38 eller 51. Systemnumret bruges til at sikre at dine beslag og rør har samme størrelse. Det vil sige at alle beslag og rør uanset overflade kan mixes som man ønsker, så længe de har samme systemnummer.

Viser 1 - 24 ud af 63 Varer

Hvad skal jeg bruge til at lave min egen håndliste?

Ønsker du at lave dit eget gelænder/håndliste, skal du blot købe et af vores rør, gelænderholdere og endestykke. Vi har et stort udvalg af forskellige gelænderholder med forskellige monteringsmuligheder.

Sælger I også rør/gelænder med bøjninger?

De rør som ses på vores hjemmeside er lige rør med en længde på 2500 mm. Ønsker du specialfremstillet rør/gelænder, så kan disse bestilles på forespørgsel. Kontakt os og få et tilbud.

Hvad betyder system 25, 38 eller 51?

Produkterne fås i 3 størrelser, inddelt med systemnumrene 25, 38 eller 51. Hvis du eksempelvis køber et rør med systemnummer 38, så skal alle gelænderholdere, endestykker, rørsamlinger m.m. have samme systemnummer, således de passer sammen i størrelsen.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål angående gelænder?

Har du spørgsmål angående gelænder eller et af vores produkter så er du meget velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig gerne med at finde de hel rette produkter.

Filtrer efter:

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg