Porcelæn

8 varer

Porcelæn i ekstremt høj kvalitet har en stolt tradition i Danmark, og greb i porcelæn er stille og roligt kommet på mode. Porcelæns enkle, feminine udtryk går perfekt i spænd med vores skandinaviske indretning. Det giver et antikt look og holder i rigtig mange år, hvis du passer på det. Det har en flot overflade, er både funktionelt og smukt – o...

Porcelæn i ekstremt høj kvalitet har en stolt tradition i Danmark, og greb i porcelæn er stille og roligt kommet på mode. Porcelæns enkle, feminine udtryk går perfekt i spænd med vores skandinaviske indretning. Det giver et antikt look og holder i rigtig mange år, hvis du passer på det. Det har en flot overflade, er både funktionelt og smukt – og giver en diskret, dekorativ effekt. Samtidig er porcelæn trykstærkt og kan holde til konstant brug i fx køkken eller badeværelse. Beslagsmanden har mange smukke greb i porcelæn, og der er noget til enhver smag og pengepung. Vi har flere klassiske knopgreb og greb i hvid porcelæn. Ønsker du et lidt mere spektakulært udseende, findes der også porcelænsgreb med guldfarve og messingcenter, ligesom vi har flere greb med antik sokkel.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 ud af 8 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.