Porcelæn

8 varer

Porcelæn i ekstremt høj kvalitet har en stolt tradition i Danmark, og greb i porcelæn er stille og roligt kommet på mode. Porcelæns enkle, feminine udtryk går perfekt i spænd med vores skandinaviske indretning. Det giver et antikt look og holder i rigtig mange år, hvis du passer på det. Det har en flot overflade, er både funktionelt og smukt – o...

Porcelæn i ekstremt høj kvalitet har en stolt tradition i Danmark, og greb i porcelæn er stille og roligt kommet på mode. Porcelæns enkle, feminine udtryk går perfekt i spænd med vores skandinaviske indretning. Det giver et antikt look og holder i rigtig mange år, hvis du passer på det. Det har en flot overflade, er både funktionelt og smukt – og giver en diskret, dekorativ effekt. Samtidig er porcelæn trykstærkt og kan holde til konstant brug i fx køkken eller badeværelse. Beslagsmanden har mange smukke greb i porcelæn, og der er noget til enhver smag og pengepung. Vi har flere klassiske knopgreb og greb i hvid porcelæn. Ønsker du et lidt mere spektakulært udseende, findes der også porcelænsgreb med guldfarve og messingcenter, ligesom vi har flere greb med antik sokkel.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 ud af 8 varer

Filtrer efter:

Hulafstand
Montering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.