Kophængsler

Kophængsler

184 varer

Kophængsler eller køkkenlåge hængsler som de også tit bliver kaldt i daglig tale, kommer i mange forskellige varianter, farver og design. Mangler du et kophængsel til din køkkenlåge, kommode, badeværelseslåge, skab eller lignende, så har beslagsmanden et utal af design og varianter som alle er i tysk topkvalitet. 

Viser 1 - 24 ud af 184 Varer

Vi sælger alt inden for kophængsler til køkkenlåger og lignende, ligemeget om du søger et kophængsel med tredimensionel trinløs justeringsmulighed, en montageplade eller tilbehør. Vi har de rigtige hængsler til en hver type anvendelse og hjælper dig gerne med at finde det rette hængsel.

Kophængsler finder du også nævnt som køkkenlåge hængsler, da disse ofte er brugt i køkkenskabene. Har du derfor nogle gamle hængsler i køkkenlågerne der skal skiftes ud, eller måske vil du bare gerne have opgraderet til hængsler med soft-close? Uanset hvad så har vi hængslet der passer til dine køkkenlåger.

Passer kophængsler til køkkenlåger?

Ja, de fleste køkkenlåger bruger i dag kophængsler, og er meget nemme at skifte ud, da skabe og låger i mange år nu er blevet lavet indenfor nogle standard mål. 

Kan jeg få soft-close i mine køkkenlåger?

Ja, der findes som regel en udgave af hver hængsel med soft-close. Det er let at skifte dine nuværende hængsler ud med hængsler der har integreret soft-close. Dette er en let måde at opgradere sit køkken på.

Hvordan vælger jeg det rigtige hængsel?

Der er et hav af forskellige hængsler, og endnu mere information på hvert hængsel, så det kan være en jungle ved første øjekast. Hvis det hele virker uoverskueligt, anbefales det at du tager fat i os, så vi kan guide dig frem til rette hængsel.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rigtige hængsel?

Ja, vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du har brug for vejledning omkring hængsler. Vi kan som regel guide dig hen til det du skal bruge ud fra lidt infomration omkring dine skabe/låger.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg