Garderobelifte

Garderobelifte

6 varer

En garderobelift er den perfekte løsning til dig som har høje skabe, hvor det kan være svært at nå tøjet på øverste hylde i skabet. Med en garderobelift kan du udnytte hele skabet i højden, og stadig nå dit tøj.
Med en garderobelift kan du med et let træk i håndtaget, trække tøjet ned til dig, således du kan let og ubesværet kan tage det tøj du skal bruge. Når du taget det tøj du skal bruge, skubber du bare liften op igen. Med den smarte garderobelift får du aldrig mere brug for en skammel.

Viser 1 - 6 ud af 6 Varer

Hvad er en garderobelift?

En garderobelift er en mobil bøjlestang som kan hæves og sænkes i højden. Med et let træk i håndtaget kan du trække bøjlestangen med tøj ned til dig, så du let og ubesværet kan nå alt tøjet.

Hvad er fordelene ved en garderobelift?

Fordelene ved en garderobelift er at du kan udnytte hele skabet i højden. Med en garderobelift kan du altid nå dit tøj ligegyldigt hvor højt dit skab er.

Hvordan fungerer en garderobelift?

Garderobeliften skrues fast i skabssiden. Herefter er den klar til brug, og du skal blot bruge håndtaget til at trække liften ned og op i skabet.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til garderobelifte?

Hvis du ønsker hjælp eller har spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg