OBS! Anvend venligst ikke DAO til returforsendelse, da disse pakker ofte ikke ender på vores adresse.

Ønsker du at sende en vare retur til os, skal det som udgangspunkt ske indenfor 14 dage efter modtagelse af dine varer, i samme stand som varen er modtaget. Det er tilladt at pakke varen ud. Denne frist træder i kraft efter du har modtaget de sidste varer i din ordre, såfremt de bliver leveret adskilt.

Ønsker du at returnere en vare du har haft i mere end 14 dage, så skriv da venligst til os for at høre omkring mulighederne for dette på: info@beslagsmanden.dk - Husk at sende din ordre reference med i mailen, eller evt. blot svar tilbage på din ordrebekræftelse.

Du betaler selv for returfragten, men bliver dog krediteret for den oprindelige fragt såfremt hele ordren returneres.

HUSK at vedlægge din ordrebekræftelse eller faktura i pakken.

Du bestemmer selv hvem du sender retur med, det vigtigste er at pakken lander på vores adresse, dvs. at pakken SKAL bookes med omdeling til vores erhversadresse:

  • Frisenborgvej 6F1, 7800 Skive

Du kan bestille levering flere steder på nettet, eller blot købe en label i din lokale pakkeshop.

Husk at få en kvittering når du indleverer pakken!

Når pakken er modtaget retur, vil indholdet blive tjekket igennem og pengene refunderet hvis alt er i orden. Pengene overføres til det kort du har brugt til at betale ordren med. Har du betalt via bankoverførsel, noter eller send os da venligst reg. og kontonummer til refundering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.