Grass hængsler

Grass hængsler

13 varer

Grass er specialister inden for beslag til møbel- og skabssystemer. Deres produkter er brugt i over 3 millioner køkkener og findes i over 60 lande.

Grass går meget op i hvordan det føles at bruge møbler og skabe, og leverer derfor innovative beslag, der er lavet efter deres firmapolitik om brugervenlighed i tidsløst design. Bare for at fremhæve brugervenligheden, er de også nemme at installere i ethvert skab. Vi sælger Grass hængsler både med og uden soft-close funktion. Du kan her hos os finde kophængsler med stor bevægelighed med op til 160 graders vinkel. Hængslerne også lavet til at mindske mellemrum mellem skabe og låger så meget som muligt. Se hele Beslagsmandens udvalg af Grass hængsler her.

Viser 1 - 13 ud af 13 Varer

Vi sælger alt inden for kophængsler - også kaldet køkkenlågehængsler. Måske er du træt af at dit familiemedlem smækker med køkkenlågerne. Bare rolig, det har vi løsningen på med vores Grass kvalitetshængsler, som kan fås med justerbar soft-close funktion, så du kan få udskiftet beslaget i dit køkken alt efter din families behov. 

Hvordan kan jeg justere soft-close funktionen?

Grass hængsler med soft-close har tre positioner, som de kan justeres til. Dette kan nemt ordnes med en skruetrækker, og kan gøres alt efter skabslågens størrelse.

Hvordan vælger jeg den rigtige monteringsplade til mit Grass hængsel?

Bare rolig - vi har lavet en udførlig guide omkring hængslerne for at hjælpe dig igennem udvælgelsesprocessen. Skulle guiden ikke være nok, så sidder vi altid klar til at rådgive dig. 

Kan jeg bruge et Grass kophængsel i en lille skabslåge?

Ja, det kan du. Grass hængsler er lavet til brugervenlighed og kommer derfor i mange varianter, som alle kan justeres. Du kan følge vores guide på produktsiden, eller vores mere dybdegående hængselsguide, for at finde hvilket hængsel der er det rigtige til dit lille køkkenskab.

Hængslerne i mit gamle køkkenskab rokker ustabilt. Hvordan fikser jeg det?

Måske er det tid til at udskifte de gamle hængsler. Vores Grass hængsler har en innovativ selvlåsende gevindsnekke, som gør hængslerne til et mere stabilt beslag end mange andre. 

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg