Skuffeudtræk

227 varer

Udtræk dækker over en række forskellige udtræksmodeller som: Skuffeudtræk, rulleudtræk, kugleudtræk, glideskinner og meget mere. Generelt finder du her alt du har behov for, hvis du selv skal lave en skuffe. Vi har også unikke komplette fingersamlet træskuffer i sortimentet, som er lige til at montere i dit skab.

Viser 1 - 24 ud af 227 Varer

Skuffeudtræk er det ideelle sted at spare nogle penge på renoveringen, hvis du har mod på at gøre det selv. Du får en meget højere kvalitet for de samme penge, og mulighed for at tilpasse det ligesom du gerne vil have det. 

Hos Beslagsmanden har vi et bredt udvalg af forskellige typer af skuffeudtræk, der alle kan anvendes på forskellige områder. Alt fra de populære Blum udtræk til klassiske kugle og rulleudtræk helt til de simple glideskinner. Udtrækkene findes i forskellige kvaliteter og med deludtræk, fuldudtræk eller overudtræk!

Har du svært ved at vælge det rette udtræk? Tøv ikke med at tage fat i os, vi hjælper dig gerne på rette vej.

Hvilken type skuffeudtræk skal jeg bruge?

Der findes et hav af forskellige skuffeudtræk med hver deres formål. Klik dig ind og se udvalget, og tag meget gerne fat i os så vi kan hjælpe dig hen imod det rette udtræk.

Kan jeg købe nye Blum skuffeudtræk?

Som regel kan dine gamle Blum skuffeudtræk godt erstattes af nye hvis de er gået til. Der er dog nogle modeller der er udgået over årene, så hvis du ikke lige finder den model du søger på hjemmesiden, så tag fat i os, det kan være den stadig findes et sted.

Hvad er forskellen på deludtræk og fuldudtræk?

Med det ofte billigere deludtræk, kan du trække skuffen delvis ud af skabet. Det varierer lidt imellem modellerne hvor meget de kan trækkes ud, men ofte lidt over halvvejs. Med fuldudtræk kan du som udgangspunkt trække skuffen lige så langt ud som skinnen er lang, og udnytter derved mest muligt at skuffen.

Kan i hjælpe mig med at finde det rette skuffeudtræk?

Ja! Vi hjælper dig meget gerne. Der findes et hav af forskellige modeller og typer, som ved første øjekast kan være svært at navigere rundt i. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette udtræk til dit projekt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg