Stål

40 varer

Greb i stål er til det rå og rustikke miljø. Det giver et industrielt udseende og står enormt godt til fx skabe og skuffer i træ. Greb i stål kan bruges på mange overflader, og du kan finde et bredt udvalg af virkelig flotte greb til gode priser.

Hos Beslagsmanden tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af klassiske beslag, både matte og polerede greb og et virkelig smukt svejset sort greb. Vælger du et greb i stål kan du både få et brugt look eller vælge et mere klassisk helbuet greb. Tillægger du prisen stor betydning, eller skal du bruge mange greb til fx et nyt hus, er det oplagt at bruge Beslagsmandens stærke kvalitetsgreb i stål.

Viser 1 - 24 ud af 40 Varer

Hvor i hjemme kan jeg bruge i greb i stål?

Greb i stål kan bruges i hele hjemmet. Vi sælger alt fra klassiske og enkle greb i stål, til mere rå og industrielle greb i bygningsstål.

Hvor kan jeg købe skabsgreb i stål?

Vi har et stort udvalg af skabsgreb i stål. Er du på udkig efter et klassisk greb, knopgreb eller noget helt tredje i stål til dine skabe, så har vi et greb til enhver smag.

Hvilke overflader findes der på greb i stål?

Der findes greb i mat, forkromet, børstet og poleret stål. Du kan finde et stort udvalg af greb i både mat, forkromet, børstet og poleret stål på siden. Du kan også finde stål greb i et udvalg af farver, inklusiv sort og guldfarvet.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til greb i stål?

Vi står klar til at hjælpe dig og besvare på de spørgsmål du måtte have til stålgreb. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Filtrer efter:

Materiale
Hulafstand

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg