Stål

43 varer

Greb i stål er til det rå og rustikke miljø. Det giver et industrielt udseende og står enormt godt til fx skabe og skuffer i træ. Greb i stål kan bruges på mange overflader, og du kan finde et bredt udvalg af virkelig flotte greb til gode priser. Hos Beslagsmanden tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af klassiske beslag, både matte og polered...

Greb i stål er til det rå og rustikke miljø. Det giver et industrielt udseende og står enormt godt til fx skabe og skuffer i træ. Greb i stål kan bruges på mange overflader, og du kan finde et bredt udvalg af virkelig flotte greb til gode priser. Hos Beslagsmanden tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af klassiske beslag, både matte og polerede greb og et virkelig smukt svejset sort greb. Vælger du et greb i stål kan du både få et brugt look eller vælge et mere klassisk helbuet greb. Tillægger du prisen stor betydning, eller skal du bruge mange greb til fx et nyt hus, er det oplagt at bruge Beslagsmandens stærke kvalitetsgreb i stål.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 43 varer

Filtrer efter:

Hulafstand

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.