Skinner til skydedøre

Skinner til skydedøre

53 varer

Skinner til skydedøre. I denne kategori finder du alle Beslagsmandens skinner til vores skydedørsbeslag. Du finder et hav af forskellige løbeskinner og styreskinner som passer til alle vores skydedørsbeslag. Løbe- og styreskinnerne er en nødvendighed når det kommer til selv at lave en skydedør. Skinnerne monteres i top og bund, hvorpå skydedørsbeslagene sættes fast til skinnerne. Skydedørsbeslagene kører langs skinnerne, og skinnerne er også med til styre skydedørene. Løbe- og styreskinnerne fås i forskellige modeller og længder. Du finder både enkeltskinner, dobbeltskinner og tredobbeltskinner til at lave skydedøre. Se hele vores udvalg af skinner her.

Viser 1 - 24 ud af 53 Varer

Hvordan finder jeg den rette skinne til mit skydedørsbeslag?

Under hver skydedørsbeslag/produkt er der linket til de tilhørende skinner, således du altid får de helt rette skinner til dit skydedørsbeslag.

Hvad er forskellen på en løbeskinne og en styreskinne?

Løbeskinnen bruges til kørerbeslaget. Kørebeslaget er det beslag som er monteret på skydedøren/lågen, og som kører langs skinnen. Styreskinnes bruges til at hjælpe med styre skydedørene/lågerne.

Hvilken skinne skal jeg vælge hvis jeg ønsker flere skydedøre/låger?

Hvis du skal lave et skab med flere skydedøre/låger, så skal du købe to eller flere af vores enkeltskinner, eller en af vores dobbeltskinner eller tredobbeltskinner.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til skinner til skydedøre?

Hvis du har spørgsmål angående skinner til skydedøre/låger, så er du mere en velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig gerne med at finde de helt rette skinner til dit projekt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg