Sikkerhedskæde

Sikkerhedskæde

9 varer

Sikkerhedskæder, også kendt som kædelåse, til montering på døre og vinduer. Sikkerhedskæderne bruges som supplement til dørlåsen, for ekstra sikkerhed. Sikkerhedskæden sikrer at døren kun kan åbnes lidt, og forhindre at døren ikke kan presses op. Kædelåsende er er små, men stærke og holdbare, og de er lette at montere på døre og vinduer.
Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af sikkerhedskæder. Vi sælger alt fra de små og traditionelle sikkerhedskæder, til mere robuste sikkerhedskæder til ifræsning i døren. Vi sælger også smarte dør- og vinduesalarmer med lyd, for ekstra sikkerhed.

Viser 1 - 9 ud af 9 Varer

Hvordan fungerer sikkerhedskæden?

Den lille kæde sikrer at døren kun kan åbnes lidt. Så har du mulighed for at se og snakke med personen inden du lukker døren helt op. Sikkerhedskæden skal være med til at forhindre at døren kan pressen op af uvedkommende.

Hvordan fungerer en sikkerhedsbøjle?

En sikkerhedsbøjle fungerer lige som en sikkerhedskæde. Med en sikkerhedsbøjle har du mulighed for at se og snakke med personen inden du lukker døren helt op. Sikkerhedsbøjlen skal lige som sikkerhedskæden, være med til at forhindre at døren kan pressen op af uvedkommende.

Hvor kan jeg købe døralarmer?

Hos Beslagsmanden finder du også dør- og vinduesalarmer med lyd. Dør- og vinduesalarmen bruges som supplement for ekstra sikkerhed

Kan jeg få hjælp til at vælge den rette sikkerhedskæde?

Vores medarbejder vil gerne hjælpe og vejlede dig, så du finder den rette sikkerhedskæde til din hoveddør.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg