Stillefødder

36 varer

Stillefødder, stillefod eller stillesko er et fremragende beslag, hvis du skal hæve dit møbel over jorden. Stillefødder er især en god idé, hvis dit gulv hælder eller er ujævnt. Med stillefødder får du dit møbel i vatter, og du kan sikre at møblet ikke hælder. Stillefødder kan også bruges til at hæve dit møbel for at undgå irriterende misfarvninger på gulvet.

Du finder også et stort udvalg af stillefødder/sokkelfødder til sokkeljustering. Vi har alt fra traditionelle stillefødder til sokkeljustering, til vores smarte og innovative sokkeljusteringssystem AXILO fra Häfele. Det nye og smarte sokkeljusteringssystem som gør det lettere for dig at justere dine sokkelfødder.

Viser 1 - 24 ud af 36 Varer

Hos Beslagsmanden.dk finder du et stort udvalg af professionelle stillefødder i høj kvalitet, og du kan både købe stillefødder med træklods, med drejelig fod, med tallerkenfod og i kunststof. Vores stillefødder kan fås med en bæreevne på helt op til 500 kg per fod, og de fleste af produkterne har forskellige gevindstørrelser, gevindlængder og byggehøjde, så du kan vælge den variant, der passer perfekt til dit behov.

Hvad kan jeg bruge stillefødder til?

Stillefødder bruges til at hæve dit møbel, samt sikre at møblet ikke hælder. Du kan f.eks. bruge stillefødder til at sikre at din seng ikke hælder når du ligger vandret og sover.

Hvor kan jeg finde stillefødder til sokkeljustering?

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af forskellige stillefødder/sokkelfødder til sokkeljustering. Vi har alt fra traditionelle sokkelfødder til mere moderne og praktiske sokkelben.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan nå de bagerste sokkelfødder?

Den kan godt være rigtig svært at tilgå og nå sine sokkelfødder, især de bagerste, når man skal nivellere sit køkken. Men ikke med vores nye og smarte sokkeljusteringssystem AXILO fra Häfele. Sokkeljusteringssystem Häfele AXILO kommer med et langt og praktisk justeringsværktøj, så du let og rygvenlig kan justere sokkelfødderne.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til stillefødder?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til stillefødder, sokkelben eller andet. Ring endelig til os, så hjælper vi dig gerne.

Filtrer efter:

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg