Duomatic/Salice hænglser

Duomatic/Salice hænglser

34 varer

Skal du have nye låger i køkkenet, eller er en af dine hængsler gået i stykker og skal skiftes ud, så kan du finde et bredt udvalg af kophængsler i denne kategori.

Häfele Duomatic/Salice hængsler er et topkvalitets hængsel fra Häfele. Kophængslerne findes i et utal af varianter med forskellige åbningsvinkler, farver og med forskellige funktioner.
Hos Beslagsmanden finder du et stor udvalg af Duomatic/Salice hængsler. Vi sælger alt fra traditionelle kophængsler med forskellige åbningsvinkler, til speciale hængsler til glaslåger osv. Hængslerne fås med forskellige funktioner så som integreret dæmpning og 3-dimensionel justering og meget mere. Se hele Beslagsmandens udvalg af Duomatic/Salice hængsler her.

Viser 1 - 24 ud af 34 varer

Kophængsler kan være en smule kompliceret, så derfor har vi udarbejdet en komplet guide til dig, så du kan vælge det helt rette hængsel lige til dit behov. Guiden kan læses her.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.