Duomatic/Salice hænglser

Duomatic/Salice hænglser

28 varer

Skal du have nye låger i køkkenet, eller er en af dine hængsler gået i stykker og skal skiftes ud, så kan du finde et bredt udvalg af kophængsler i denne kategori.

Häfele Duomatic/Salice hængsler er et topkvalitets hængsel fra Häfele. Kophængslerne findes i et utal af varianter med forskellige åbningsvinkler, farver og med forskellige funktioner.
Hos Beslagsmanden finder du et stor udvalg af Duomatic/Salice hængsler. Vi sælger alt fra traditionelle kophængsler med forskellige åbningsvinkler, til speciale hængsler til glaslåger osv. Hængslerne fås med forskellige funktioner så som integreret dæmpning og 3-dimensionel justering og meget mere. Se hele Beslagsmandens udvalg af Duomatic/Salice hængsler her.

Viser 1 - 24 ud af 28 Varer

Kophængsler kan være en smule kompliceret, så derfor har vi udarbejdet en komplet guide til dig, så du kan vælge det helt rette hængsel lige til dit behov. Guiden kan læses her.

Hvad er det kophængsel?

Et kophængsel er det mest anvendte hængsel når vi snakker om hængsler i køkkenskabe og til skabslåger. Et kophængsel er særlig genkendelig på hængslets kop, som sættes ned i kophullet på din låge. Kophængsler er den perfekte løsning til skabe med låger, og er at finde i næsten alle hjem.

Hvad vil det sige at hængslet er udenpåliggende?

Hvis din skabslåge dækker for hele skabssiden, så skal du bruge et udenpåliggende hængsel. Vi skelner mellem 3 typer af hængsler: Hængsler til udenpåliggende, halvpåliggende eller indeniliggende låger.

Hvad vil det sige at hængslet er indeniliggende?

Hvis skabslågen kun dækker delvis for skabssiden (eksempelvis hvis du har 2 låger som deler skabssiden), så skal du bruge et halvpåliggende hængsel. Vi skelner mellem 3 typer af hængsler: Hængsler til udenpåliggende, halvpåliggende eller indeniliggende låger.

Hvilken betydning har boremålet?

Boremålet er den afstand der mellem de 2 huller/mærker hvor hængslet skrues/sættes fast i. Boremålet er vigtigt for kunne vælge det rette størrelse hængsel. Borehullet er enten 45, 48 eller 52 mm. Du kan læse meget mere i vores ’ultimative guide til kophængsler’.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg