Hyldebærere

89 varer

Hyldebærere er en nem og billig måde at sætte en ekstra hylde op i dit skab eller din reol. Hyldebærere er med til at sikre en stabil hylde, som kan klare vægten fra tøj, legetøj, sko eller andet. Hyldebærere kommer i mange forskellige former og med mange funktioner.

Viser 1 - 24 ud af 89 Varer

På Beslagsmanden.dk har vi et bredt udvalg. Vi har hyldebærere med fladt og rundt hoved, med skridsikring eller tap for ekstra stabilitet, med rund og flad ende, samt hyldebærer med holderiller for ekstra støtte. Desuden har vi hyldebærer i messing, sort eller forniklet overflade.

De fleste skabe og reolsystemer har forborede huller i siden, som er beregnet til hyldebærere. Hvis du allerede har hylden, skal du blot kende diameteren på hullet i siden af skabet eller reolen, så finder du nemt den hyldebærer, du skal bruge. Som noget helt unikt leverer vi også klemmer, der giver dig ekstra sikring og stabilitet til din hylde. Alle vores hyldebærere kan leveres inden for 1-3 dage, hvis de er på lager.

Hvordan vælger jeg den rigtige hyldebærer?

Det vigtigste er, at du kende diameteren på hullet i siden af det skab, reol eller møbel hvor du ønsker at sætte en ekstra hylde op. Hernæst skal du finde den hyldebærer som er velegnet til lige netop din hylde, her skal du kende materialet som hylden er lavet af. Men er du i tvivl eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig glædelig med at finde de rette hyldebærere til dig.

Hvilke hyldebærere skal jeg bruge til glashylder?

Til opsætning af en hylde i glas anbefaler vi at du vælger en flad hyldebærer med kunststofbelægning eller klemmehyldebærer. Kunststofbelægningen beskytter og ridser ikke glashylden, og forhindre glashylden i at flytte rundt. Klemmehyldebærer klemmer om glashylden for fastholdelse.

Hvor mange hyldebærer skal man bruge?

Antallet af hyldebærer afhænger af hyldens størrelse, længde og vægt. Beslagsmanden har et bred udvalg af hyldebærere, hvis bæreevne spænder bredt. Vi anbefaler altid 4 hyldebærer eller flere.

Kan jeg få hjælp med at bestille de rigtige hyldebærere?

Vi vil med glæde hjælpe dig med at bestille de rigtige hyldebærere. Vores sagkyndige medarbejder sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte os!

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg