Hyldebærere

24 varer

Hyldebærere er en nem og billig måde at sætte en ekstra hylde i dit skab eller din reol. De er vigtige for at sikre en stabil hylde, der kan klare vægten fra tøj, legetøj eller sko. Hyldebærere kommer i mange forskellige former og med mange funktioner. Både skabe og reolsystemer har forborede huller i siden, som er beregnet til hyldebærere. Hvis...

Hyldebærere er en nem og billig måde at sætte en ekstra hylde i dit skab eller din reol. De er vigtige for at sikre en stabil hylde, der kan klare vægten fra tøj, legetøj eller sko. Hyldebærere kommer i mange forskellige former og med mange funktioner. Både skabe og reolsystemer har forborede huller i siden, som er beregnet til hyldebærere. Hvis du allerede har hylden, skal du blot kende diameteren på hullet siden på skabet eller reolen, så finder du nemt præcis den hyldebærer, du skal bruge. På Beslagsmanden.dk har vi hyldebærere med fladt og rundt hoved, med skridsikring samt rund og flad ende. Som noget helt unikt leverer vi også klemmer, der giver dig ekstra sikring og stabilitet til din hylde. Alle vores hyldebærere kan leveres inden for 1-3 dage, hvis de er på lager.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 24 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.