Skjult ophæng

37 varer

Skjulte ophæng kommer i mange varianter og med forskellige funktioner. Beslagsmanden har både skjulte hyldebærer, ophængsbeslag og ophængssamlebeslag.

Du kan bruge skjulte ophæng til at lave din egen svævehylde eller til at hænge lette møbler og billede op. Skjulte beslag er en utrolig elegant løsning, fordi beslagene er skjulte.

Viser 1 - 24 ud af 37 Varer

Med en skjult hyldebærer kan du nemt lave din helt egen og unikke svævehylde. Hyldebæreren funger som skjulte hyldeknægte, og sikrer at din hylde hænger solidt fast på væggen.

Beslagsmandens skjulte ophæng er i høj kvalitet, og vi leverer hurtigt og effektivt, og vi sidder altid klar til hjælpe med farligt support, hvis det er nødvendigt. Lad Beslagsmanden hjælpe med at finde det rette skjulte ophæng til dit projekt.

 

Hvad kan jeg bruge et skjult ophæng til?

Skjulte ophæng, også kendt som skjult hyldebeslag eller skjult hyldeophæng, bruges bl.a. til at lave svævehylder. Et skjult ophæng er et perfekt beslag til svævende hylder, til ophæng af billeder eller andre lette møbler.

Hvordan kan jeg lave min egen svævehylde?

Har du allerede en hylde som du ønsker at lave en svævehylde af, så skal du blot finde et skjult ophæng som passer i forhold til tykkelsen og dybden af din hylde.

Hvilke beslag skal jeg bruge til at lave min egen svævehylde?

Til at lave din egen svævehylde skal du bruge en skjult hyldebærer. Beslagsmanden har flere varianter, så du kan finde lige det du søger.

Kan jeg få hjælp til at finde det rette svævehylde beslag?

Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde et skjulte ophæng til lige netop din hylde. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.