Klapholdere

Klapholdere

16 varer

Klapholder er et beslag som bruges til skabe med klaplåger. En klapholder bruges til låger som åbner nedad. Klapholderen holder lågen i den ønskede position og forhindrer at lågen åbner yderligere end det ønskede. Samtidig anvendes en klapholder som begrænser til åbning af låge, så lågen ikke bare flyver op når lågen åbnes. Klapholderne er små og optager minimalt plads i skabene, og kommer i tysk top kvalitet.

Viser 1 - 16 ud af 16 Varer

Hvad bruger man en klapholder til?

En knapholder bruges til at holde en nedadgående låge i en ønsket position, samt forhindre lågen i at flyve op og smække ned i skabet under når lågen åbnes.

Hvad er forskellen på en klapholder og en klapstøtte?

En klapholder er beregnet til låger som åbner nedad og hjælper med at holde lågen i en ønsket position, hvorimod en klapstøtte benyttes til låger som åbner opad og hjælpe med at holde lågen åben opad.

Hvor bruger man en klapholder?

En klapholder bruges i skabe hvor lågen åbner nedad, det kunne f.eks. være et lille barskab hvor den nedslået låge fungerer som ekstra arbejdsplads.

Kan jeg få hjælp til at bestille den rigtige klapholder?

Vi vil med glæde hjælpe dig med et finde den helt rette klapholder. Vores sagkyndige medarbejder sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg