Bryggers

Bryggers

49 varer

Bryggerset er rummet hvor funktionalitet og praktikalitet skal gå op i en højere enhed. Et bryggers kan have mange forskellige funktioner. Det kan både fungere som en entre, vaskerum, grovkøkken og som opbevaringsrum til div. rengøringsartikler, støvsuger, tørrestativ, strygebræt og andet.
Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle produkter til indretning af et bryggers. Vi har alt fra smarte indretningsløsninger til skabe, vasketøjskurve, skoreoler, strygebrætter og meget mere. Se hele vores udvalg fleksible løsninger til bryggerset herunder.

Viser 1 - 24 ud af 49 Varer

Har I nogle smarte løsninger til opbevaring af støvsuger, rengøringsartikler og andet?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af fleksible og funktionelle opbevaringsløsninger og indretningsløsninger til skabe. Alle vores opbevaringsmøbler er produceret for at du kan få plads til mere i skabet, og gøre det lettere for dig at færdes i bryggerset.

Hvor kan jeg finde et væghængt tørrestativ?

Hos Beslagsmanden kan du også finde væghængte tørrestativer. Det smarte ved vores væghængt tørrestiv er, at det kan klappes sammen så det ikke fylder særlig meget.

Hvilke løsninger har I til vasketøjskurve?

Vi har et bredt udvalg af vasketøjskurve. Du kan finde alt fra tråd-vasketøjskurve til udtrækkelige vasketøjskurve til skabe.

Hvor kan jeg finde sammenklappelige strygebrætter?

Du finder et stort udvalg af sammenklappelige strygebrætter hos Beslagsmanden. Vores sammenklappelige strygebrætter kan både fås til montage på væggen eller i en skuffe.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg