Underliggende

Underliggende

30 varer

Underliggende udtræk bruges når skinner og udtræk skal skjules bedst muligt. Underliggende udtræk monteres på siden af skabet, hvor skuffen så ligger ovenpå. Derved kan skuffen gå meget tæt på kanten af skabet, og du udnytter dit skab maksimalt. Se udvalget af udtræk her under, og tag gerne kontakt til os hvis du har spørgsmål.

Viser 1 - 24 ud af 30 Varer

Hvad er fordelene ved et underliggende udtræk?

Fordelene ved et underliggende udtræk er at skuffen ligges ovenpå udtrækket, hvilket betyder at skuffen kan gå meget tæt på kanten af skabet, og du kan dermed udnyttes pladsen i skabet maksimalt.

Hvad bruges et underliggende udtræk til?

Et underliggende udtræk bruges til at montere kompletter skuffer i et skab. Udtrækkene fås i mange forskellige modeller, med forskellige funktioner, længder og bæreevne.

Hvordan monteres skuffen på udtrækket?

Beslagsmanden sælger underliggende udtræk med både tapmontage og montageclips/koblingsbeslag. Ved tapmontage ligges skuffen ovenpå udtrækket uden at være fastspændt til udtrækket. Ved montage med montageclips/koblingsbeslag skrues clipsen/beslaget fast under skuffen og det kobles sammen med udtrækket.

Sælger I også underliggende udtræk med fuldudtræk?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af underliggende udtræk. Vi sælger underliggende udtræk med både fuldudtræk og deludtræk, samt forskellige funktioner som soft-close, push-to-open, og selvindtræk.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg