Udtræksskinner

20 varer

Udtræksskinner er nøglen til at få dit bord til at glide nemt. Med bordudtræk og udtræksskinner fra Beslagsmanden kan du let få ekstra plads til gæster omkring dit bord. Alle vores udtræksskinner giver mere end 1 meter ekstra bordplads og har en bæreevne på helt op til 90 kilo. Afhængigt af hvilken model, du vælger, får du med et fingerknips 2-8 ekstra siddepladser.

Køber du dine udtræksskinner hos Beslagsmanden får du tysk kvalitet og holdbarhed. Vi har udtræksskinner til borde med og uden sarg – den vandrette ramme, som fordeler vægt og spænding optimalt under bordet. Vi har synkrone og asynkrone bordudtræk, og enkelte modeller er endda med wiretræk for øget stabiliteten. Har vi ikke den udtræksskinne, du drømmer om, så skriv til os, så hjælper vi dig med at finde den rigtige.

Viser 1 - 20 ud af 20 Varer

Hvis du ønsker at lave dit egen bord eller spisebord med udtræk, vil vi anbefale du læser vores store guide til bordudtræk inden du bestiller dit udtræk. Der er en række ting som du skal være opmærksom på inden du bestiller et udtræk, og disse står beskrevet i denne guide.
Ønsker du en step-for-step guide til at lave et bord med udtræk, så kan du læse vores gør-det-selv guide til spisebord med udtræk. Denne guide viser og fortæller dig step-for-step hvordan du laver dit helt eget spisebord med udtræk

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg