Reparation

12 varer

Hos Beslagsmanden finder du et udvalg af reperations udstyr til træ og laminat overflader. Er der kommet en revne i det massive spisebord, eller er der slået lidt af en laminatkant? Så klares det nemt med lidt flydende voks, og en pudseklods.

Viser 1 - 12 ud af 12 Varer

Hvad gør jeg hvis der er kommet en rids i mit spisebord?

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af reparations udstyr til reparation af træ og laminat overflader. Så har du fået en rids i dit spisebord, så prøv en af vores reparationsvokse eller reparationspenne.

Hvordan reparer jeg en rids i mit trægulv?

Hvis du har kommet til at lave en rids i dit trægulv, kan du nemt og enkelt reparere det med vores reparationsvoks til træoverflade. Man smelter voksen ned i skaden, hvorefter man skraber det overskydende voks væk, og pudser godt på overfladen.

Hvordan finder jeg den rigtig farve reparationsvoks?

Det kan være svært at finde den helt rigtige farve som matcher fuldstændigt. Vores pakker med reparationsvoks indeholder 20 forskellige farver, så du kan helt sikkert også finde en farve som matcher dit produkt.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til nogle af produkterne?

Har du spørgsmål angående nogle af vores produkter til reparation af træ og laminat overflader, så kontakt os endelig, så står vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg