Drejebeslag

Drejebeslag

11 varer

Drejebeslag er en drejelig plade med kugleleje, og er også kendt som 'Lazy Susan bearing'. Drejebeslag bruges til mellem to elementer hvor man ønsker at den øverste flade kan dreje rundt. Dette kunne eksempelvis være et drejeborde, serveringsbord, bordrundel, drejebakke eller en drejelige taburet.

Beslagsmanden har et stort udvalg af drejebeslag. Vi sælger drejebeslag i både stål, aluminium og kunststof. Drejebeslagene kan dreje fra 90 grader helt op til 360 grader. Beslagene er alle produceret i top kvalitet og kan fås med en bæreevne fra 50 kg, helt op til 300 kg.
De smarte drejebeslag i kunststof fås også med gummikant, så de blot kan stilles og ikke behøver at skrues fast. Dette er perfekt, hvis du f.eks. mangler et drejeligt serveringsbord når du får gæster.

Viser 1 - 11 ud af 11 Varer

Hvad kan jeg benytte et drejebeslag til?

Et drejebeslag kan benyttes til mange forskellige projekter. Et eksempel kunne være et smart og praktisk serveringsbord med en drejelig bordplade.

Hvor mange grader kan beslaget dreje?

Drejebeslag findes i et hav af materialer, med forskellige bæreevne og drejning. Hos Beslagsmanden kan du købe drejebeslag som kan dreje fra 90 grader helt op til 360 grader.

Er det muligt at købe drejebeslag som ikke skal skrues fast?

Vi sælger også drejebeslag med skridsikkert gummiunderlag som blot kan stilles på f.eks. et bord og tage væk igen, så du slipper for at skrue beslaget fast.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til drejebeslag eller andet. Ring endelig til os, så hjælper vi dig gerne.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg