Højskabe

Højskabe

27 varer

Højskabe er store og dybe, og gode til opbevaring, men ofte kan det være en udfordring af se og tilgå alle ting på hylderne. Ting forputter sig bagest på hylden og det kan være svært at udnytte pladsen optimal. Men med et højskabsudtræk kan man lettere udnytte skabet fuldt ud, og samtidig få nogle lækre funktioner ind køkkenet.

Viser 1 - 24 ud af 27 Varer

Hos Beslagsmanden har vi et stort udvalg af lækre udtræk i absolut topkvalitet. Et højskabsudtræk er ideel til smalle og dybe skabe, fordi du med et udtræk har fuldt udsyn til alle tingene på hylderne. Du udnytter hele skabet i dybden, og du har nemmere adgang til dine ting.
Hos Beslagsmanden finder du forskellige modeller, og du har også mulighed for selv at sammensætte og designe dit udtræk, så det passer til netop dit behov. Du kan tilkøbe flere kurve for mere opbevaring.

 

Hvorfor skal jeg vælge et højskabsudtræk?

Højskabsudtræk er den perfekte løsning til dig som gerne vil have bedre udsyn og overblik over hvad du har på hylderne. Højskabsudtræk egner sig godt til højskabe hvor det kan være svært at åbne skabslågen, fordi højskabet står for tæt på en mur. Eller meget smalle og dybe højskabe. 

Hvad gør jeg hvis, jeg gerne vil købe flere hylder til mit højskabsudtræk?

Du kan til tilkøbe flere hylder til de fleste højskabsudtræk hos Beslagsmanden. Til udvalgte modeller kan du købe flere forskellige hylder/kurve.

Hvilket højskabsudtræk skal jeg have?

Der findes forskellige højskabsudtræk med forskellige funktioner. Du skal overveje om højskabsudtrækket skal påsættes på en drejelåge, eller om du ønsker at lågen/frontudtrækket kommer med ud når du åbner skabet.

Kan jeg få hjælp med at vælge det rigtige højskabsudtræk?

Vores kyndige medarbejder står altid klar til at hjælpe dig med evt. spørgsmål. Beslagsmanden vil gerne hjælpe og vejlede dig til at vælge det rigtige højskabsudtræk.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg