Designergreb

Designergreb

90 varer

I denne kategori finder du et unikt udvalg af smukke og eksklusive designergreb tegnet og designet af nogen af datidens største designer og arkitekter. Hos Beslagsmanden finder du designergreb fra designere Michael Graves, Jasper Morrison, Dieter Rams, Bodil Kjaer, Paul McCobb, Nanna Ditzel og Jens Risom.

Viser 1 - 24 ud af 90 Varer

Blandt vores flotte designer greb finder du bl.a. et udvalg af flotte og enkle greb af Jens Risom. Jens Risom er af de mest berømte designes indenfor den amerikanske mid-century-stil. Jens Risom er kendt for sine bløde og enkle linjer, som også afspejles i hans flotte greb.

En anden meget indflydelsesrig person indenfor den amerikanske mid-century-stil er designer Paul McCobb. Paul McCobb designambition var baseret på sammensætning af form, klare linjer og ægte organiske funktion. Denne designambition ses tydeligt i hans elegante greb som er perfekt sammensætning af minimalisme og elegance.

Du kan også findes designergreb fra de to kvindelige designer Bodil Kjaer og Nanna Ditzel. Bodil Kjaer er bl.a. kendt for hendes ikoniske skriveborde, skabe, lamper, vaser, m.m som har fået comeback indenfor de seneste år. Bodil Kjaer havde en designambition om at finde design løsninger som kunne gøre menneskers liv lettere. Dette afspejles også i hendes stilrene og praktiske greb som er fri for alt overflødigt.

En anden meget kendt kvindelig designer er Nanna Ditzel. Nanna Ditzel regnes for at være førstedamen inden for dansk design. Nanna Ditzel har en autentisk 70’er stil som også ses i de flotte og farverige knopgreb, som kan give liv til ethvert rum

Vi sælger også greb af designer Michael Graves, Jasper Morrison og Dieter Rams. Michael Graves var en af de vigtigste arkitekter og designere i den postmoderne periode. Med velproportionerede former og udsøgte materialer som krom, rustfrit stål og læder, tiltrækker man ikke kun af udseendet på Michael Graves greb, men også en følelse af kvalitet helt ned til fingerspidserne.

Jesper Morrison er en af vor tids mest succesrige designer. Jasper Morris har designet en række knopgreb som udstråler enkelthed. Hans greb er helt enkle og stilrene, der er intet pyntet, distraherende eller overflødigt ved dem. De kan let indgå i de fleste hjem.

Dieter Rams er den mest ikoniske tyske designer. Rams designs er beregnet til at tjene og ikke til at stille krav. Dieters greb er befriet for alt overflødigt og består af en simpel form og en overflade som er rar at røre.